Razumem te u potpunosti. Prvi CTS stap musicarac koji je Goran uradio je moj. Do sada sam uradio 6-7 CTS stapova i sve ostale CTS stapove je Goran radio po mojim parametrima ( raspored karika itd), mislim da je Neba samo nesto menjao na svojima. Recoil karike se podrazumevaju. Na ovaj 9 fita #4 stavljam Snake brand ( Neba je stavio na svoje stapove sad i bolje je odradnjena stopica tj flat je vise nego REC itd itd pa cemo videti).
CTS 10 fita #3 sam odradio pre par godina i vecina se tada smejala sto pravim nimfaros od fast blanka. Evo sad posle par god vremena su se promenila i vecina velikih firmi pravi nimfarose od fast blankova
Po meni je ta #3 na 10 fita ubedljivo medju 3 najbolja nimfarosa a probao sam dosta njih. Videcu sad ovaj novi ESN i probacu T&T Contact. I ostalo je da probam Graphene XO Vision( iako je CTS prvi otkrio Graphene i nista epohalno im nije bilo pa su nastavili po starom). Takodje imam i #2 CTS X 10 fita koji je meksi od #3.
CTS 10 fita #3 sam odradio pre par godina i vecina se tada smejala sto pravim nimfaros od fast blanka. Evo sad posle par god vremena su se promenila i vecina velikih firmi pravi nimfarose od fast blankova