Da li su musicari i ljubitelji prirode

Da li su musicari i ljubitelji prirode

• DA

Glasovi: 15 93,8%
  • NE

Glasovi: 1 6,3%

• Ukupno glasača
    16

boko

Junior member
Učlanjen(a)
31.08.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Da mi sačekamo onog što baca žubre, pa mu "kulturno" objasnimo neke stvari? Bolje to, nego da čistimo za njim. Razmazićemo ga, pa će se još više izbezobraziti. :doh:

Uh čoveče... Čini mi se da ćeš morati da "kulturno" objašnjavaš samo svakom drugom domorodcu da obala nije besplatna deponija. U stvari, mislim da je ovo optimistički pogled na populaciju homo sapiensa koja gmiže ovuda. Kad se đubre izvozi traktorskom prikolicom - zna se, pravac Morava.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ne mislim da bi ciscenjem previse ganuo lokalnu djubrad (oni koji prave divlje deponije kraj reka i van njih). Takodje, ne pada mi na pamet da ih sacekujem i "objasnjavam im" bilo sta, pa da ne daj Boze posle odgovaram k'o za coveka. Ali bih ih, recimo, snimio i pustao na lokalnim televizijama, a za ciscenje djubreta nasao neku lokalnu ekologisticku nevladinu organizaciju (NE KLUB RIBOLOVACA koji se nije setio da organizuje ciscenje), pozvao lokalne komunalne inspektore i inspektore zastite zivotne sredine na akciju i zatrazio od svakog od njih da NAPISE ZAPISNIK o izlasku na teren. Naravno, uz podrsku medija i fer dogovor sa NGO o izbalansiranom medijskom nastupu kriticki intoniranom i prema nasoj kulturi i mentalitetu i prema neeefikasnom sistemu. Ili bi akcija mogla da se izvede i samostalno, bez NGO, ali su medijska podrska i prisustvo inspektora obavezni.

Vrh Dno