da vas počastim

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Cestitke i od mene, druze Sebastiane.  :firends:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
21????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

gasa

Junior member
Učlanjen(a)
04.03.2006.
Broj reagovanja
0
Sebastijane izvini sto ovako upadam u tvoj post ali hocu sa vama da podelim jos nesto, jeste da mi je rođendan bio pre desetak dana 20.08.07 i pun iznenađenja do sada moj najlepsi rođendan pogledajte tortu i kazite dali  vam se sviđa

Prilozi

• torta pastrmka.jpg
    torta pastrmka.jpg
    224,2 KB · Pregleda: 183

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
gasa je napisao(la):
Sebastijane izvini sto ovako upadam u tvoj post ali hocu sa vama da podelim jos nesto, jeste da mi je rođendan bio pre desetak dana 20.08.07 i pun iznenađenja do sada moj najlepsi rođendan pogledajte tortu i kazite dali  vam se sviđa

ako, to je naš post ;)

fino, fino!  :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Opasna torta, Gašo! Ja imam sličan jastuk sa slikom potočne pastrve. Izbegavam da spavam na njemu, jer se onda često trzam. :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
27godina živim i 6 godina braka preživeo  :D i idemo napred...evo i vama malo torte  :D
birthday-cake2.png

od žene za poklon dobih Polarizacijske cvike Flying Fisherman Calcutta za sve vremenske prilike (oblačno, magla, sunčano, vedro, sumrak....pa i mrkli mrak rog :D ;) uglavnom univerzalne). Dobio sam i švicarski nož (model koji sam planirao kupiti). E tako sam prebrinuo dve brige jer sam  cvike hteo da kupim budući da sam imao jedne samo za sunce.

Prilozi

• DSC06587.JPG
    DSC06587.JPG
    49,1 KB · Pregleda: 163

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Srecan Rodjendan, da si ziv i zdrav i inventivan kao i do sada.  :firends: :firends: :firends:

Vrh Dno