Daiva SF 708 7/8/9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

munze

Junior member
Učlanjen(a)
12.12.2015.
Broj reagovanja
0
Pozdrav.
Imam ponudu za Daivu SF 708 7/8/9# ali na netu ne mogu da pronadjem nikakve podatke o ovom cekrku, koliko bekinga i strune prima itd
Intersuje me da li bi mogao da mi posluzi za pecanje bucova na Dunavu.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ovaj?
https://www.google.ba/search?q=daiwa+sf+708+fly+reel&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjW1JCCptbJAhXJaxQKHQQ9DLgQ_AUIBygB&biw=1280&bih=895

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Moze da ti posluzi za bucova jer je nikakav borac. Cekrk je vintage sa click&pawl kocnicom za strune 7-8 nije LA, nije cak ni Med Arbour pa ocekuj malo vise memorije na struni.

munze

Junior member
Učlanjen(a)
12.12.2015.
Broj reagovanja
0
Jeste, to je taj cekrk.

Simpsone posto sam pocetnik slabo razumem ovo sto je napisano, jel ti nije problem da mi malo pojasnis?
Sta znaci click&pawl kocnica i sta je LA i Med Arbour?
Hvala.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Moze da ti posluzi za bucova jer je nikakav borac. Cekrk je vintage sa click&pawl kocnicom za strune 7-8 nije LA, nije cak ni Med Arbour pa ocekuj malo vise memorije na struni.
a za koju ribu ce da mu treba kvalitetna kocnica ?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sta bre ti pametujes, opisao sam coveku cekrk, uopste nisam komentarisao kvalitet kocnice vec samo naveo koji je tip.

Sent from my HTC One using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ti pametujes , kao i obicno. kada si naveo da moze koristiti za ribu koja nije neki borac jedino je moglo da se odnosi na kvalitet kocnice , tesko na kvalitet farbe .
bucov iako ne vazi za velikog borca medju musicarskim ribama je jedina riba za koju je potrebno imati kocnicu na cekrku jer je  riba od 3-4 kg gotovo siguran ulov ako se redovno peca . takva riba po otporu koji pruza daleko premasuje bilo koju realno ocekivanu ribu druge vrste u nasim rekama

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahahahahahbababab..... bice ovo topla zima :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
ti pametujes , kao i obicno. kada si naveo da moze koristiti za ribu koja nije neki borac jedino je moglo da se odnosi na kvalitet kocnice , tesko na kvalitet farbe .
bucov iako ne vazi za velikog borca medju musicarskim ribama je jedina riba za koju je potrebno imati kocnicu na cekrku jer je  riba od 3-4 kg gotovo siguran ulov ako se redovno peca . takva riba po otporu koji pruza daleko premasuje bilo koju realno ocekivanu ribu druge vrste u nasim rekama

Očigledno je da nikada nisi upecao iole ozbiljnu pastrmku.  O lipljanima da i ne govorim.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki realno je da ti u par god zatreba dva puta kocnica na cekrku za lipca i pastrmku na vecini nasih voda.... ok drina je jedina gde se to dogadja malo cesce...pa ipak vecina ne koristi kocnicu nego kanap rukama dozira...  sasa je u pravu stuka, bucov, saran....su jedne od retkih kod kojih ces mozda i.beking da vidis

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nisi u pravu.  Dobra kočnica treba na malim rekama,  npr Gradac,  na Drini mogu da radim šta hoću sa ribom koja se zakačila.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno