Daiva SF 708 7/8/9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sasats nije nikada uhvatio ribu na Drini pa ga smatram potpuno nebitnim u ovoj diskusiji.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki, na maloj reci riba moze malo da pobegne . sve ti se desava na ogranicenom prostoru. na velikoj reci cesto na preko 20m u veoma brzoj vodi ubodes veliku vise kilogramsku ribu koja ti iste sekunde udari naglo nizvodno . ili popustis ili kidas monofil i deblji od 0,20 . kada namotas visak kanapa riba ti je jos uvek veoma daleko i tada cekrk moze da pomogne a i ne mora ako si stalozen i imas osecaj u rukama da otpustis par metara kada je kriticno ...videces i sam kada zabodes nesto krupnije na velikoj reci

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Sasats nije nikada uhvatio ribu na Drini pa ga smatram potpuno nebitnim u ovoj diskusiji.
baki , onda smo isti  :) ni ti ni ja nismo nikada ulovili ribu na drini  sa razlikom sto ja nisam ni pecao na drini :D ali prica se nije povela oko drine vecite teme i neostvarenog sna o velikim ribama za vecinu vec o potrebi za kocnicom

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Za razliku od tebe, ja jesam hvatao ribu na Drini. Jedino se nisam slikao kao ti, sa onim kederima. Meni je to potpuno ne važno.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Za razliku od tebe, ja jesam hvatao ribu na Drini.
i verovatno si maltretirao kocnicu na cekrku vadeci te ogromne ribe ? mnogo ima ribolovaca koji hvataju ribu , znaju za sta treba kocnica na cekrku , u svaku se temu razumeju a ne vole da se slikaju  :D pogledaj baki kako treba da izgleda keder koji moze da povuce kanap sa cekrka  ;)

5v0ztk.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
juhuuuuuu  :firends: a ja se več zabrinuo da če biti ovo duga i dosadna zima na forumu....momci samo raspalite, ja odo po kokakolu i kokice  :hammer: :D

Dakle Daiva SF 708 7/8/9 , vidim na eBay se prodaje za oko 30tak € a i jeftinije. Može da služi za bucova i ne samo na Dunavu. Ako ti treba više od 50m backinga preporučujem ove tanke a jake kao što je Gel Spun Backing. Mislim da bi komotno gore stavio oko 100m gelspuna i neki kanap wt7.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Imaš li ti neku sliku pastrmke, lipljena.....  Zajebi bucove, odem na DTD u NS i nahvatam takvih koliko hoćeš.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
naravno da imam gomilu slika i pastrmki i lipljena .  ne bi ni mene zanimao bucov da moram da ga pecam na barustinama poput tamisa ili jos gore na kanalu u ns . i sve to nije bitno , samo je bitno da je bucov jedina musicarska riba kod nas za koju je veoma verovatno da ce zapistati cekrk jer je ulov ribe od vise kg gotovo siguran za redovnog ribolovca ...eto cak i ti nahvatas koliko hoces ovakvih kao na fotografiji kad hoces . cekrk svira i svima lepo  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nema od toga ništa, drži se ti lepo baruština i klenova. Nemaš ti pojma o pecanju, to su mi potvrdili tvoji sugrađani. Sedi dole, jedan. Ponavljaš prvi razred.  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki , ja i ne tvrdim da sam vele majstor  :) i zasto se nerviras i pises 4 posta za redom? poenta price je uoptreba kocnice i gluposti koje lupas da ti treba na potoku .
a imas li ti neku sliku da okacis ? :( okaci bar jednu musicarsku , makar i tudju ...odakle cu ja da znam da nije tvoja  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ima negde moja prva pastrmka..... Ne sećam se gde sam je stavio. Ostale nisu važne. Gde je tvoja pastrmka? Mislim da je nikada nisi upecao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno