Daiva SF 708 7/8/9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
baki , ja i ne tvrdim da sam vele majstor  :) i zasto se nerviras i pises 4 posta za redom? poenta price je uoptreba kocnice i gluposti koje lupas da ti treba na potoku .
a imas li ti neku sliku da okacis ? :( okaci bar jednu musicarsku , makar i tudju ...odakle cu ja da znam da nije tvoja  :D

Pišem četiri posta za redom, da oteram takve kao ti. Neću da dozvolim da takve jajare  sole pamet drugima. Zavuci se u bulju, gde ti je mesto, i ne izlazi.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
sebastian je napisao(la):
juhuuuuuu  :firends: a ja se več zabrinuo da če biti ovo duga i dosadna zima na forumu....momci samo raspalite, ja odo po kokakolu i kokice  :hammer: :D

Dakle Daiva SF 708 7/8/9 , vidim na eBay se prodaje za oko 30tak € a i jeftinije. Može da služi za bucova i ne samo na Dunavu. Ako ti treba više od 50m backinga preporučujem ove tanke a jake kao što je Gel Spun Backing. Mislim da bi komotno gore stavio oko 100m gelspuna i neki kanap wt7.
Ni za ni jednu nasu ribu ne treba kocnica sem za ribnjackog sarana, mozda. A sto se backinga tice, uzmi od nekog varalicara staru pletenicu i zavrsi posao. Nisi lud da backing placas skuplje od cekrka

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Pišem četiri posta za redom, da oteram takve kao ti. Neću da dozvolim da takve jajare  sole pamet drugima. Zavuci se u bulju, gde ti je mesto, i ne izlazi.
nemoj da kvaris sada na kraju  :doh: lepo si uspeo sat vremena da se ponasas normalno . odglumi bar da si normalan  :yeswink: sto svi moraju da znaju kakva si budala  :tbumb:
i opet multiplikujes postove  :( to ti je druze moj siguran znak psihicke neuravnotezenosti ...pitao sam strucne ljude , 100 % je tako  :yeswink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ti si očigledna budalčina, kad mogu svaki put da te upecam. Hvataš se ko keder na crvića. Zajebem te kad god hoću. Popričaj sa tim doktorima o svom problemu. Kad želiš da te sledeći put navučem? Da zakažemo termin ili mogu slobodno da biram?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
jel da ti odmah odgovorim ? jesi li se stabilizovao ili slede jos dva tri posta?  ???

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ivke037 je napisao(la):
Ni za ni jednu nasu ribu ne treba kocnica sem za ribnjackog sarana, mozda. A sto se backinga tice, uzmi od nekog varalicara staru pletenicu i zavrsi posao. Nisi lud da backing placas skuplje od cekrka

Istina, (varalicarska pletenica) to je jako dobra i dosta jeftinija alternativa  :tbumb:

Nisam pazario vec godinu ipo dana nista za musicarenje jer imam sve sto mi treba pa sam zaboravio da je gelspun stvarno skuplji od ovog cekrka :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats,promašio sam profesiju.... Trebao sam da budem profesor. Znam kako da zainteresujem đaka za predmet.  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
profesore , trebalo ti je gotovo 20 minuta da sastavis jednu recenicu  :doh: sto ne pozoves nekoga da ti pomogne  :tbumb:

wlf4gm.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:hammer: momci jeste zabavni  :yeswink: ali dajte malo kreativnosti da bar izgleda da se držimo teme  ;) :D

Koliko vidim taj model ima tzv. "dual pawl" sistem kočenja (usporavanja) što je sasvim pouzdan stari sistem. Takav sistem ima i moj Hardy Marquis 2 sa kojim se love lososi tako bi ta Daiwa SF 708 za bucova bila i više nego što trebaš  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
seb , nije forum sto je nekada bio u staro vreme  :nowink: kako smo se lepo raspravljali ali oko konkretnih stvari . drugacije je kada komuniciras sa nekim ko se u nesto razume a sasvim drugacije kada ti se nakaci budala koje ne zna nista i samo duplira postove  :D
sto se tice cekrka iz naslova teme meni sasvim pristojno i kvalitetno izgleda i cini mi se da je veoma upotrebljiv

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sad si me doveo u nezgodnu situaciju, moram da priznam.  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:hammer: :D

@munze , druže mislim da si dobio i više nego što si tražio u svom pitanju! Eto, mušičarenje.org se je pokazao kao pravi gazda u gostoprimstvu, po ko zna koji put....ne čašu vode, ma celi kanister još da imaš za na put  :hammer: ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno