Daiva SF 708 7/8/9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Provlaci se bucov kroz temu,pa samo da uskocim i reknem da iako nije neki borac,onog momenta  kada zakuca  nestane  zlatna  bubica  sa 0.18 mm tipetom :eek:

Fer je borac i daje sve od sebe  u samom startu. Na  moju zalost nisam imao veceg od 1.1 kg ( u rukama ). Mozda su oni panjevi i dobri borci,verovatno da oni od 4 kg nisu za zezanje,ne znam  :(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma ne bre  :D njih simpson na 025 cupa kao  belke . samo motorcanglama zategnes kocnicu i nema problema  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ja ovako ne bas pametan i neuk

Veliki pomak se uocava kod tebe, da si makar svestan da nisi bas pametan. Obaska sto si neuk ali mozes da postanes ucen jer to nije urodjena vec stecena osobina.

sasats je napisao(la):
mislim da lupas gluposti ali mozda me i iznenadis sa nekom logicnom pricom  ???

Dzabe sve pa i logika, ogranicavajuci faktor je onaj prvi citat.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bas kao sto sam i ocekivao  ;) nalupao si gluposti i sada primenjujes staru taktiku i pocinjes da vredjas jer nemas argumente .
kakav si bre to covek? kazi bre posteno ...lupio sam glupost i niko nece da ti uzme za zlo  :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Brate sta te vredjam, pa sam si rekao da nisi bas pametan i da si neuk. Ja te jos pohvalio za napredak u shvatanju.

Sent from my HTC One using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma mlati ti pobratime koliko hoces  ;) tastatura trpi sve  :tbumb:
mene vise zanima imas li odgovor sta nije dobro na onom cekrku a sluzi zamaranju pa moze da posluzi za ribe nikakve borce i kako se zamara lipljen 300m niz vodu kada se ubija a kako iz tacke kada se pusta  :D :D :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne vredi, pisem drvetu. Da makar znam lepo da crtam veruj mi da bi i to ucinio za tebe. Ali ne ide da u ovim godinama ucim crtanje, lakse mi da biram sa kim diskutujem.

Sent from my HTC One using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
lakse mi da biram sa kim diskutujem.
pa to je to . ti si stvarno specificna osoba . cim ti neko protivreci odmah pocinje vredjanje . kako to da neko najpametnijem simpsonu da kaze da nije u pravu . a kada se dogodi nemoguce da nisi u pravu , onda biras sagovornike  :)
jel ti toliko skupa rec ? napisi mi bar sta nije dobro na tom cekrku pa sluzi za kese ribe ? nemoj oko zamaranja lipljena od dva kila . to me ne zanima a ovo oko cekrka bi voleo da naucim . napisi u dve tri recenice i necu da ti repliciram i nemoj nikada vise sa mnom da diskutujes ...neka bude oprostajni post  ;)

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
munze je napisao(la):
Pozdrav.
Imam ponudu za Daivu SF 708 7/8/9# ali na netu ne mogu da pronadjem nikakve podatke o ovom cekrku, koliko bekinga i strune prima itd
Intersuje me da li bi mogao da mi posluzi za pecanje bucova na Dunavu.
I MUNZE, sta si odlucio? Jel uzimas cekrk?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ako je za bucova posto je nikakav borac , onda moze . ali ako ce da hvata na drini lipljene od 2 kila ...onda tesko  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Decko je do sada u dubinkase presao hahahhahah

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
:D :D :D
Covek je odustao od pecanja i presao u lovce.  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
placam 100 e . ali da ne lupetas gluposti nego da lepo napises nesto logicno . zasto taj cekrk savetujes za slabije ribe?
a posle ce da se dogovorimo za cenu da me naucis kako si hvatao lipljene od dva kila na kocnicu  :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno