Daiva SF 708 7/8/9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
placam 100 e . ali da ne lupetas gluposti nego da lepo napises nesto logicno . zasto taj cekrk savetujes za slabije ribe?
a posle ce da se dogovorimo za cenu da me naucis kako si hvatao lipljene od dva kila na kocnicu  :tbumb:
160-5200100029976-14 kurs 122rsd-1e

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
avans 100% ?  :D klasican si prevarant i manipulant . a sta se desava kada ja platim unapred a ti lupis zato sto je zelene boje ?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Osnov za saradnju sa nekim je poverenje, ako ga nemas onda... Pare su tvoje i ti ih trosis kako mislis da treba. Ako mislis da sam prevarant onda ok, tvoja stvar na to ne zelim da uticem. Ali nemoj onda nista da me pitas i da ocekujes odgovor free of charge.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
poverenje? zasto nemas u mene poverenje ? jesam li nekoga nekada prevario ?sve sto sam ikada kupio uredno sam i posteno platio
ja imam u tebe poverenje  :tbumb: daj mi ovde javno rec da postoji razlog zasto je taj cekrk upotrebljiv samo za losije borce ribe i dobijas novac , ali ako ne postoji razlog vracas duplo

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Ajd da presecemo tu temu i sakupimo cinjenice
-Taj cekrk je govno sem ako ti ga neko ne daje za 1000din
#prodajna cena na ebayu oko 20$ i to se pitam koja budala daje
-Bucov je nikakav borac spram lipljena,ima prvi beg i cao,a lipca ne mozes ni u ruku da uhvatis posle zamaranja
-Na Gradcu za one mrge od pastrmki ti itekako treba kocnica kada je uhvatis
-Pre bi rekao da za bilo koju ribu sem bucova treba kocnica da ne spominjemo stuku,ako ni zbog cega drugog onda zbog debljine tipeta
-Ako neko sumnja u moj sud ,nijedne ribe u zivotu nisam uhvatio u jednom danu koliko bucova,al u mom okruzenju je sramota to reci

Naravoucenije,Imas dosta savremenijih jeftinih cekrka,koji imaju bolja resenja kocnice,ako ti je to bitno

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
varalicarski naravno  :D ali na osetljiv pribor ,stapove t.b.18g npr

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
naravno , varalicarski  :tbumb: koliko si ulovio bucova u brzoj vodi tipa morave preko dva kg na musicarski pribor?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
poverenje? zasto nemas u mene poverenje ? jesam li nekoga nekada prevario ?sve sto sam ikada kupio uredno sam i posteno platio
ja imam u tebe poverenje  :tbumb: daj mi ovde javno rec da postoji razlog zasto je taj cekrk upotrebljiv samo za losije borce ribe i dobijas novac , ali ako ne postoji razlog vracas duplo

Ovo je internet i malo su specificni uslovi placanja. Narucis preko neta, moras prvo da platis, a izvini jos nisam sredio Pay Pal ili placanje karticom pa moras ovako na racun. A sto se konsaltinga tice tu je stvar jos specificnija jer odgovor ne mora da ti se svidi ali mora da se plati. Zato i kazem ako nemas poverenja, dzabe ti i ovo pisem. Mozes da probas nekom prevarom npr da poturis nekoga kome ne naplacujem (a to je 99.99% ljudi odavde), pa da me on pita, ali ako ga provalim upade i on u onih 99.99%.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
znaci neces da mi das rec da ima razlog za koji cu platiti da ga saznam? jedini zakljucak je da pokusavas da me prevaris  :) jos jedna cinjenica koja govori o tvojim kvalitetima . ma nije bitno , zaboravi da smo pricali . dovoljno mi je sto si konacno priznao da si lupetao gluposti oko cekrka  ;)

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
pa brza voda je reltivan pojam,tamo gde se lovi bucov uglavnom na dunavu je itekako brza voda,iako na oko ne deluje tako
to se zna kad se zapliva kod vas na moravi pa na dunavu,a plivao sam skoro celi tok kod vas u Trsteniku pa do Medvedje

kada se uhvati bucov ili bilo koja riba na mekan stap kao sto je musicarski mnogo se lakse amortizuje sve,za razliku od ultra brzih kolaca varalicarskih stapova koji su potpuno drugacije akcije i koji se uglavnom koriste,mada ima i potpunih parabolika

na musicarski pribor nikad nisam lovio bucova,iskreno ne bih ni pokusao,jer me potpuno ne privlaci takav vid ribolova cak ni varalicarskim priborom ,a kamoli musicarskim

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
znaci neces da mi das rec da ima razlog za koji cu platiti da ga saznam? jedini zakljucak je da pokusavas da me prevaris  :) jos jedna cinjenica koja govori o tvojim kvalitetima . ma nije bitno , zaboravi da smo pricali . dovoljno mi je sto si konacno priznao da si lupetao gluposti oko cekrka  ;)

Kada neko ko za sebe tvrdi da nije previse pametan i jos i neuk donosi zakljucke, mozes misliti kakvi su tek oni :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja možda nisam najpametniji,  ali nisam lupac gluposti i prevarant. ne mogu da verujem da si pokušao da me prevaris. kakav si ti čovek. neverovatno

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Lepo sam hteo da odustanem, ali greota da propustim ovakvu priliku. Kad me već prozivaš da sam gej, a ova tvoja rečenica mi se jako sviđa:  ti mozes da stavis i 0.30 i da vuces kao magare na obalu takvu ribu a mozes da pecas i na 016 i da je zamaras rukom , cekrkom , dupetom , kako ti volja ... imam jedno pitanje za tebe. Jel bi mogao svojim dupetom da zamoriš mog linjaka?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno