neca011
Full member
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013.
- Broj reagovanja
- 3
munze je napisao(la):Odustao sam posle ovakvih komentara, uzeo sam nekog Cortland-a.

munze je napisao(la):Odustao sam posle ovakvih komentara, uzeo sam nekog Cortland-a.
ej majmuneBaki-Pa je napisao(la):Lepo sam hteo da odustanem, ali greota da propustim ovakvu priliku. Kad me već prozivaš da sam gej, a ova tvoja rečenica mi se jako sviđa: ti mozes da stavis i 0.30 i da vuces kao magare na obalu takvu ribu a mozes da pecas i na 016 i da je zamaras rukom , cekrkom , dupetom , kako ti volja ... imam jedno pitanje za tebe. Jel bi mogao svojim dupetom da zamoriš mog linjaka?
Ne znam kakva je kocnica na tom cekrku...O0munze je napisao(la):Odustao sam posle ovakvih komentara, uzeo sam nekog Cortland-a.
Idemo opet! :hammerramplinstinski je napisao(la):Ne znam kakva je kocnica na tom cekrku...O0
Sent from my old manuel tabarka
sasats je napisao(la):ej majmuneja te prozivam da si budalcina a drugi clanovi su komentarisali da si peder , internet manijak
uopste ner pratis sta se desava
![]()
otisla je ova zemlja kada su vam izglasali zakon pa smete ovako javno da se prikazujete . jel ti znaju kuci da si peder ?Baki-Pa je napisao(la):Otišla ova zemlja u qrac kad ti za nekog kažeš da je budalčina. Volino glupava. Odgovori na prosto pitanje koje sam ti postavio.
munze je napisao(la):Uzeo sam ovog, Cortland CLX IV Cassete Fly Reel 8/9
Sta god da si uzeo uvek ce se naci jedan kome taj deo opreme ne odgovara i jedan koji ga dize u nebesa voljni da se prepiru oko, krajnje, individualnih dozivljaja ili sjvojih licnih nerasciscenih racuna. Citaj forum, istrazuj i naucices sta te interesuje, ko moze da pomogne, a cije postove da preskaces. Pozdrav i bistromunze je napisao(la):Odustao sam posle ovakvih komentara, uzeo sam nekog Cortland-a.
sasats je napisao(la):a tip kocnice? za koju je ribu? ???