Daiva SF 708 7/8/9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke ne citas pazljivo, samo 0.01% ljudi se kvalifikovalo da im naplacujem za odgovore na pitanja. Razgovor sa tobom mi je uvek zadovoljstvo.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da sam znao da ces da se naljutis ne bi te javno provalio za ono oko cekrka i lipljene dvokilase  :( sad mi krivo , ostade mi samo ona budala baki ...ti si mi bio mnogo interesantniji  :D

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Mafke ne citas pazljivo, samo 0.01% ljudi se kvalifikovalo da im naplacujem za odgovore na pitanja. Razgovor sa tobom mi je uvek zadovoljstvo.

Zadovoljstvo je  obostrano ,enciklopedijo neiscitana  :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
da sam znao da ces da se naljutis ne bi te javno provalio za ono oko cekrka i lipljene dvokilase  :( sad mi krivo , ostade mi samo ona budala baki ...ti si mi bio mnogo interesantniji  :D

Pobogu Sale gde bre vidis da sam se naljutio? Cak sam te i skinuo sa ignore liste svojevremeno zar se to radi kada se ljutis?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nisi ljut na mene ? sad mi je lakse ...enciklopedijo neiscitana  :D

da budemo ozbiljni... stvarno mi ne odgovara da se naljutis na mene . nema na forumu mnogo kvalitetnih sagovornika u vezi musicarenja . sta mogu sa bakijem da razgovaram kada je i laik i budala u isto vreme? da bar malo biras reci pri komunikaciji nikada ti nista ruzno ne bi napisao i uvek bi se trudio da te ispostujem bez obzira koliko se ne slazem sa nekim tvojim stavom i misljenjem . nacin komunikacije prilagodjavam sagovorniku ...evo cak i sa ovom konjinom bakijem sam lepo poceo da razmenjujem misljenje o prici koja se povela . sve dok nije pokazao sklonosti prema mom dupetu  :D tada sam prilagodio komunikaciju sagovorniku .  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma Sale ti bre sam biras kako se kome obracas, mislim mene to nista ne pogadja. Da si neko bitan pa i da me pogodi, ovako se ni najmanje ne uzbudjujem.

Sent from my HTC One using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ljudi...smrc... ovolike izlive emocija .... smrc.... molim vas

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpsone , nismo bitni ni ti ni ja . ovde su svi ravnopravni .

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Da vas ne poznajem svu trojicu uzivo.....da sam neko ko se tek pojavio .... pomislio bih da niste normalni. Da vam ispred imena stoji "f" sa brojem
A u stvari ste gotivni likovi uzivo skroz. Realno saleta  i bakija povrsno znam....bojana malo bolje....al uzivo ste drugi ljudi

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
nisi ljut na mene ? sad mi je lakse ...enciklopedijo neiscitana  :D

da budemo ozbiljni... stvarno mi ne odgovara da se naljutis na mene . nema na forumu mnogo kvalitetnih sagovornika u vezi musicarenja . sta mogu sa bakijem da razgovaram kada je i laik i budala u isto vreme? da bar malo biras reci pri komunikaciji nikada ti nista ruzno ne bi napisao i uvek bi se trudio da te ispostujem bez obzira koliko se ne slazem sa nekim tvojim stavom i misljenjem . nacin komunikacije prilagodjavam sagovorniku ...evo cak i sa ovom konjinom bakijem sam lepo poceo da razmenjujem misljenje o prici koja se povela . sve dok nije pokazao sklonosti prema mom dupetu  :D tada sam prilagodio komunikaciju sagovorniku .  :D

Ej, prestao sam da te vređam, ti nastavljaš. Slušaj sad, na dva i po sata lagane vožnje autoputem si mi. Nije mi teško da dođem u Trstenik i da ti poberem uši. Taman usput i da obiđem dobre ortake.Ajde molim te, pomeni me još jednom. Aj učini mi tu uslugu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
baki, ovo ti nije prvi put u ovoj temi da me bez ikakvog povoda provociras i vredjas . vrati se na prve strane pa procitaj ako si zaboravio . zadnjih par meseci ovo ti je treci put . razgovaram sa tobom tacno kako si zasluzio i nastavicu sve dok mi se ne skines ili me urednici ne sprece a ti razmisli kako smo dosli do trenutne situacije 
sto se tice pretnji , da ovde ima nekog reda i ti i ja bi do sada bili bar opomenuti a ti bi za pretnju bio sada banovan . to je sto se tice foruma . a sto se tice mene licno , mnogo si me uplasio i mozes da krenes odmah

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Znači ovako, evidentno je da postoji očigledan nesporazum ovde.

Rešavajte sve nesuglasice preko poruka a ne preko foruma.

BAKI, ovakve poruke kao ova tvoja upućene Saletu mogu da imaju ozbiljne posledice.

ZAKLJUČAVAM OVU TEMU I BRIŠEM SVE SLEDEĆE POSTOVE BILO GDE DA SU NA FORUMU A SADRŽE NEGATIVNE EMOCIJE!!!

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
I jedan i drugi na hladjenje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno