Ja sam poceo da musicarim pre 7 godina i to na jugu Srbije, na to sam posebno ponosan, pecao sam na Vlasini,Moravi ,Nisavi(najmanje) volim sve te reke i posebno su mi drage, ucio sam od raznih tipova razlicite stvari i nikad nisam nikog potcenjivao i omalovazavao a najmanje nekog kog ne poznajem , prilazio sam svima koje vidim sa musicarskim stapom, to i dan danas radim , volim da vidim musicara na vodi, da razmenim iskustva i popricam sa covekom ko god da je.. E sad , imao sam srecu ili nesrecu da se iz Nisa preselim u B.Bastu i sta sad druga reka, druga riba morao sam da se ,,profinim'' jer ako nisi fin ne mozes da bacis +25 m ako nisi u finom kombinezonu ne mozes da ugazis dokle treba, ako nemas fin konac nemozes da bacas dokle treba i tako sam se ja zakleti Jjuznjak klenaros , Tigar Pirot maneken i chuvarka na gajku tip profinio i postao fancy grayling bratheble casting hunter, sta cu jadan. ALI kad ja dodjem kuci na JUG ja uzmem svoj old blue jeans, my F....n old all star CHUVARKU i krenem u Moravu da vatam ribe , ali s tom razlikom da sam sad fin da sitnu ribu vracam, da bacam po zakonima fizike , da nemam svoj stil nego praktikujem ono sto sam naucio od svih sa kojima sam pecao, toliko sam se profinio da cak i kenjam drugarima sto im je loop otvoren sto im stop nije kakav treba da je,sto stezu plutu ko nenormalni, sto nece da pecaju na nimfu ma mnogo sam dosadan ali sta cu moramo da budemo fini jer ovo je fin sport i fina razbibriga, ne mozemo da budemo na nivou na kome smo sada bili ,moramo u progres u svet u fiziku ako treba!