DAM Stapovi

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Ima li neko iskustva sa DAM musicarskim stapovima?
Otvorila se nova radnja u NSu koja je generalni zastupnik DAMa, pa sam malo gledao po katalozima sta imaju...
Ovako nesto me zanima:
http://www.dam.de/?q=en/exquisite-fly-flyrods
http://www.dam.de/?q=en/forrester-speed-fly-tr

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
meni se ovo ne svidja jer su stapovi preteski za moje standarde.......

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Koja radnja je u pitanju, imaju li sajt?

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
227
Pozdrav Smoker, ja sam isprobavao ovaj DAM forrester 4/5 namjeravajući da ga kupim kao poklon sestriću, mogu ti reći da sam bio više nego zadovoljan bio njegovim karakteristikama, od mene ovaj štap ima preporuke. Još nešto, ovaj štap se prodavao po cijeni od 60ak Eura koliko se sjećam, sretno sa istim ako si zbaviš.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Benjamin je napisao(la):
Pozdrav Smoker, ja sam isprobavao ovaj DAM forrester 4/5 namjeravajući da ga kupim kao poklon sestriću, mogu ti reći da sam bio više nego zadovoljan bio njegovim karakteristikama, od mene ovaj štap ima preporuke. Još nešto, ovaj štap se prodavao po cijeni od 60ak Eura koliko se sjećam, sretno sa istim ako si zbaviš.

Te cene koje su na tom linku nisu tacne, po prici gazde te radnje, sve kataloske cene se umanjuju za otprilike 25-30 evra...
Hvala za informacije, razmislicu jos, ima vremena...

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
227
Pa da, onda je to otprilike ona cijena koju sam naveo u prethodnom postu.  :bye:

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
rango je napisao(la):
Koja radnja je u pitanju, imaju li sajt?

http://www.mozaikcentar.rs

Evo ga sajt, mada je jos u izradi, vecina stvari nije okacena a ni prodavnica u NSu nije dodata...
Ok mi je kod ove radnje sto ima mogucnost kupovine na rate (AZ, cekovi)... Sto se tice musicarskog pribora, tamo sam video samo dva Marshall stapa, ostalo sam gledao iz kataloga...

JAILBREAKER

Newbie
Učlanjen(a)
22.01.2014.
Broj reagovanja
0
...ja sam isto interesent za DAM-ov štap,ima ga kod mene u LE...nov glanc,znam da je samo 4/5 košta oko 2750,00 din. međutim dvodelac je pa me malo to buni mada kad se uzme u ruke imam utisak da je baš fin...aj ću pogledam malo bolje,da vidim koji je model i tako to,pa se javljam...

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Bio sam u Leskovcu prosle nedelje i bas sam gledao taj o kome pricas... to su oni black panter ako se ne varam... meni su ipak nekako ozbiljniji ovi sto sam okacio u prvom postu...

Trebao bih opet za Leskovac u martu na 5-6 dana, mogli bi se cuti pa da me malo sprovedes po terenima...  ;)

JAILBREAKER

Newbie
Učlanjen(a)
22.01.2014.
Broj reagovanja
0
...da,da...to je ta serija a ima ih:
1. 2.40 - # 4/5  2950,00 din.
2. 2.55 - # 5/6  3350,00 din.
3. 2.70 - # 6/7  3690,00 din.

...po rečima prodavca,za svaki štap se dobija sertifikat o poreklu sa garancijom uz izdati račun...e ti sad ajd ?...a što se mene tiče,ja sam onako na brzinu promrdao ovaj prvi,i mogu da ti kažem ako nisam izgubio osećaj da je veoma uverljiv...odmah sam se podsetio na početak a s obzirom da nameravam da se vratim istom,uzeću ga; i zbog toga što je,ruku na srce : džabalesku...... :yeswink:...a što se tiče obilaska nekih terena,da smo živi i zdravi i štapovi da su nam pravi.... :)...

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
Fantasticna ponuda za nekog ko ima manje ilazaka na velike reke. Ovaj 6-7#,mozda je  ''malo'' tezi,ali ako neko obilazi Moravu  5-6 puta u sezoni,
ova ponuda je idealna.

Vrh Dno