DAM Stapovi

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Kod mene u NSu ima zastupnik DAMa, poprilicno su pristupacni sa cenama, isto daju garanciju na stapove... Jbg, koliko je DAM kopiran, moraju svim silama da se vrate na trziste... ja razmisljam o ovoj petici...

http://www.dam.de/?q=en/exquisite-fly-flyrods

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
zasto bas #6-7???

Zato kolega,sto gde ja npr. zivim Morava je kao cetiri  Zapadne Morave u sirini,a pojedini virovi su 12 m dubine.Zanimljivo je da Velika Morava spada u bujicave reke,sto je retko za neku vecu reku. Jako je teska za ribolov bucova i klena,zahteva distance maxi,sto bi  i priustio kanap WF 6 ili 7. Saleja moj zema je imao mrene od preko 3 kg a neke nije mogao po 15 min. da izmori. E za taj vid ribolova mislim da treba ''motketina''.Saleja koristi Winston #7 pa ima muke kada mu mrene ulete u brzake :doh:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
97
Mogu li neke slike ovih stapova da se vide?
Na ovom Mozaik sajtu ne mogu da ih pronadjem.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
http://www.dam.de/?q=en/exquisite-fly-flyrods
http://www.dam.de/?q=en/forrester-speed-fly-tr

Ovo su slike iz kataloga...

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
http://www.dam.de/?q=en/black-panther-fly

A imas i ovaj, isto iz kataloga...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
pozdrav drugari,nov sam na sajtu tako i u musicarenju...prvi stap mi je bio lineaeffe fly stream 5#6 tezak ko sam djavo celih 150grama,a sada sam uzeo dam black panther takodje 5#6 evo specifikacije pa mi kazite sta mislite o njemu vredi li,inace ja sam sa njim prezadovoljan stap je fantazija :)

http://www.dam.de/?q=en/content/black-panther-fly

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Ako tebi odgovara onda treba da te boli uvo za misljenje drugih... bar ja tako radim... Ali ako vec hoces da znas, mislim da je za tu cenu vrlo dobar stap, imao sam prilike da ga pogledam ali nisam pecao s njim... svakako zavisi sta pecas...  :smoke:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
:hammer: pecam klenove i to 99% ovaj ostatak je sta drugo naleti,hvala smoker na iskrenom odgovoru,uskoro cu da postavim i slike muva koje sam pravio rucno bez ikakkvih pomagala :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ko sto kaze "smoker13" ako si ti zadovoljan sta te briga sta ko misli....

Uglavnom to tako biva, dok ne probas nesto bolje logicno je da si zadovoljan s onim sto te trenutno dobro sluzi. Neki se hvataju na ime, izgled, cenu, tudja misljenja, neki dok ne probaju bolje ni ne razmisljaju o tome....sto ljudi sto cudi I ako, neka je tako....

Verovatno I ti ako bi probao nesto bolje I lepse te da u tom trenutku lova nije problem garant bi ga zamenio za taj bolji stap.

Neki jednostavno vole da menjaju stapove, neki se emotivno vezu bas za neki stap, neki gomilaju dok drugi rasprodaju pa kupuju novo....stvarno nas ima svakakvih  :hammer:

Licno DAM stapove I masinice sam koristio jos dok sam se bavio blinkerisanjem pre vise od decenije I o DAM-u mi je ostalo samo dobro misljenje. Kakvi su danas to ne znam. Kako god, neka te dobro sluzi!  :firends:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
pa za pocetak i nije los,bolji je od od lineaeffe sigurno,stap je dobar i sve to stoji,samo mi se ne svidja onaj dole drzac za cekrk,ili nosac kako se veec zove,nema onog ruzinog drveta nego je nekako bezveze,u svakom slucaju,ne zalim se  :-X

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
vidim ja veremenom ces ti zameniti I tog....cim ti nesto smeta I nesto te kopka pa bar I malo...prva prilika I sledi nov stap....tako to obicno biva  :lol:

Ja sam tako zamenio Orvis Helios zbog dve sitnice a sam stap je VRH ...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nasao sam jedan oglas na netu gde covek prodaje orvisov stap sa sve cekrkom i koncem i 20tak muva za 18.000 rekao je da moze da smanji do 16.000 ali opet nema se trenutno para za takav pribor,ionako sam na ovaj od fiberglasa i ovaj koji sad koristim puko vise od 10 crvenih  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
moj savet je da ne zuris sa kupovinom, lepo vezbaj zabacaje, uci se na njemu I ako je moguce sparaj za nesto....probaj pre toga sto je vise moguce razlicitih stapova pa ces se lakse I bolje odluciti koji bi ti vise pasao....probaj da ne kupujes nista na slepo ako je ikako moguce....prvo probaj...do tada sparaj I uci se na ovome...

Vrh Dno