Dan kada je Mixmaster ubio BEAD HEAD

H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
Nagađaš, ali ima 1% mudrosti u tvojim rečima. Ovo je debela i jaka žica i odmotaće se samo klještima. Zaboravio sam da napišem da za ovaj fazon obavezno koristite moćnu žicu, misleći da se to podrazumeva i vidi na slikama.

Nema nagadjanja,podji od tipeta koji probija zvucni zid+plus udarac-ci,pgledaj kako beadheads izgledaju koje su pecane,znaci da u toku pecanja treba stelovati zicu stalno??,not done,mislis da neko nije to vec testirao?
Beadhead je odgovor.....99 %  ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Hey, ova žica koju ja koristim ne mrda. Humphrey, zar sumnjaš u mene? Rekoh, rastrtio sam pastrmke i ne samo da žica nije mrdnula, nego mi to nije ni palo na pamet, dok ti nisi postavio to pitanje.
Moguće je da bi bilo nekih problema da je ova žica 0.0005 mm, ali ovo što ja koristim uliva sigurnost po tom pitanju.
Interesantno je da ova "zlatna" žica ne menja boju i nikada ne gubi sjaj. Ne oksidiše, a baš sam bućkao ove nimfe i često su bile vlažne.
Primičem stegu i pravim jednu sa tankom žicom, baš da proverim kako će se to ona odmotati, kad joj čika podmetne topljenu plastiku :lol:.
Smem li to, Humphrey?

Prilozi

• Mighty Plastic Under Wire Head.jpg
    Mighty Plastic Under Wire Head.jpg
    55,4 KB · Pregleda: 278

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Baš sam raspalio po WIREHEAD nimfama. Naštancovaću ih u desetak boja i dve-tri veličine, tek da imam bogat novogodišnji poklon za pastrmke.
Naravno, uručiću im ga tek na proleće :).

P.S. Zapravo, gutaće ih već ove zime, jer 1.-21. mart je zima. Uhh, još malo...

Prilozi

• Orange Wirehead.jpg
    Orange Wirehead.jpg
    41,7 KB · Pregleda: 265
H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
Baš sam raspalio po WIREHEAD nimfama. Naštancovaću ih u desetak boja i dve-tri veličine, tek da imam bogat novogodišnji poklon za pastrmke.
Naravno, uručiću im ga tek na proleće :).

P.S. Zapravo, gutaće ih već ove zime, jer 1.-21. mart je zima. Uhh, još malo...
Dakle sampion si...cak ni Isac Newton ni zakoni fizike ti ne mogu nista hahahha....dakle u stanju si da cucis u mestu dok klen ne izadje :D :D
Moze i plastika zasto da ne  :-X Pogledal Saletove muve (Flydoc) to je to....

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ma proverio sam po celom Internetu. Niko ne pominje "wirehead nymph". Probaću opet da googlam sa odvojenim wire head. ;)

P.S.
Nema.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
E tako mi to na Neretvi radimo desetljećima dobra stara zlatna žica. Zlatna žica raščupana muha i to. Ove muhe su ti moj Mix i na Neretvi garantirano lovne, nego možeš da budeš i moj gost ako te put u Čapljinu nanese. 

easyrider_

Hero member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
1.010
Milance je na prvoj strani uputio jedno korisno pitanje (tebi Mixer) ciji bi odgovor i mene interesovao, a posto je (ako dobro vidim) ignorisano, ja ga ponavljam: Koji redosled motanja koristis? tj. Kad formiras glavu?
Unaprijed zahvalan...

Vrh Dno