Danas nisam mušičario

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas nisam musicario,morao sam da ispostujem zenu i prosetam decu :blush:Nema veze,zato ce mi sutrasnji izlazak biti sladji.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Polako prolazi sezona a ja sam imao svega par ozbiljnih izlazaka na vodu. Najvise me nervira sto je J. Morava napokon mala i bistra a ja moram da radim  :machinegun: :rambo: :hammerhead: :bangbang: :aaa: :samotuci: :sm: :pozzzz:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Ne sekiraj se Toni. Više nije ni mala a ni bistra.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas nisam musicario ali se i ne kajem zbog toga.
Beah kum na jednoj svadbi na Vidikovcu i toliko se oljustih od alkohola(Pelinkovac,Shetach pa udri po Chivas),obezglavih se.
Dobio sam samo povratnu informaciju od roditelja da sam prednjacio u DIRTY DANCE-U cega se ja jos ne secam........... :firends: :firends: :firends: :firends: :firends: :firends: :pijani: :pijani: :pijani: :puke: :puke: :puke:
--STRASNO--

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Beah kum na jednoj svadbi na Vidikovcu i toliko se oljustih od alkohola(Pelinkovac,Shetach pa udri po Chivas),obezglavih se.
Dobio sam samo povratnu informaciju od roditelja da sam prednjacio u DIRTY DANCE-U cega se ja jos ne secam........... :firends: :firends: :firends: :firends: :firends: :firends: :pijani: :pijani: :pijani: :puke: :puke: :puke:
--STRASNO--
Kada možemo da očekujemo snimak na youtube-u?

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Blue Fox Famozni je napisao(la):
--STRASNO--

Samo dok nisi sa kumom igrao, dobro je  :D :bleh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ja danas odmaram kosti, mišiće, prostatu, kičmu, bubrege...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Dirty Dance na Yutubeu ide uskoro a sa kim sam igrao ce vidim danas.. :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Porazboljevase mi se svi po kuci od nekog stomacnog virusa,jedini ja ne posustajem 8),na zalost danas je kod mene bio idealan dan za musicarenje bucova koji ja nisam mogao da iskoristim.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Nepravedna i nicim izazvana kijavica :hammer:zakucala me je danas ispred monitora,osetio sam je sinoc u trecoj smeni a danas me je dotukla.Hocu li bar sutra na vodu? :-\

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ne samo da nisam danas musicario vec i minula 3 dana,ali ne zalim se mlad sam ima se vremena,mada kako mi se cini ovo nevreme koje najavljuju ako dodje i prodje do ponedeonika,eto mene negde na klena a gde ???
Ni sam neznam...
--PoZZ--

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas nisam mušičario, izgiboh od rakije :lol:

Vrh Dno