Danas radim .!?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da se ne bih upisivao svaki dan...radim od ponedeljka do petka a ponekada i subotu, uglavnom po 8h...eto...kakav posao?  pa svaki dan sam na po nekoj jahti  :D :smoke: :whistle:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Da se i ja ne bih upisivao svaki put...
Ja imam jedan radni sat u mesecu, čiji termin sam biram. Za to vreme ostvarim jedan prosečni mesečni prihod i to na najpošteniji i potpuno legalan način. Ostalo vreme provodim mušičareći ili bar misleći o mušičarenju.
Mogao bih da radim i više, ali nemam vremena za to. Ostalo bi mi isuviše malo vremena za Nišavu, Moravu, Timok, Vlasinu, Jermu, Visočicu, Temsku, Crnicu, Mlavu, Toplicu, Ibar, Studenicu, Rzav, Gradac, Đetinju, Drinu, Lim, Taru, Moraču, Pivu, Ćehotinu, Trebišnjicu, Neretvu, Vrbas, Plivu, Ribnik, Sanu, Unu, Kupu, Krku, Soču, Savu, Muru, pastrmke, lipljene, klenove, bucove, karaše, mrene, somove, crvenperke, bodorke, grgeče, štuke...
Ova nejednačina je u mom slučaju na strani mušičarenja.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Posao od 9-17, zena, malo dete, obaveze u kuci i na vikendici (mora neko da pomogne oko pcela), roditelji, tazbina, drugari koje sam poceo da vidjam samo na slavama, svalerke (e za njih stvarno vise nemam vremena) i da ne nabrajam vise.

Vi ostali ste srecnici (sto se tice vremena za musicarenje).

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ja sam ove godine samo jednom musicario. Nezalim se, naprotiv. Uhvatilo me drugo ludilo i sasvim sam zadovoljan zbog toga. Cekam leto i raspust, a onda cu se naplatiti ribama.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
S'posla citam i tugujem placem i tugujem AAAAAAAAAAAAAAA
placem i tugujeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
EVO LEPIH VESTI CITIRAM..
"STAJIC PREDRAG" moja malenkost NECE RADITI CEO VIKEND I PONEDELJAK ZVOG NEIZMERNE LJUBAVI PREMA SPORTU SVOG ZIVOTA
Hvala gospodo iz vipa

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
danas sam rmbačio 12h...sutra opet po starom 8h, subota i nedelja prebukirana obavezama, i opet jovo na novo, poso'.  :p :p :p :p :p a voda.... :-[ :blush: ::) ???

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Jos samo danas pa 3 dana vitlanja ejjjjj PA TO JE NESTO...
--pozdrav-- svim FLAJKASTERIMA  :-X

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja radim i sutra od 8, a u nedelju od 15h na neku proslavu...  :doh: Ostaje mi nedelja od 6 AM do 14h...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Na poslu sam,nemoj da me UZNEMIRAVATE
Slobodan posle 2h.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sljakam i danas
Da  li treba da kazem da cu posle dva da odmaglim nekud  :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh Dno