Danas sam kupio...

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Ne razmisljaj, kupuj. Makar i obican termos, sidu leci kafa u trenutcima odmora.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
A ne, ne crnu nikako.....dupli za mene, čistak, šećer sam sipam, ai rakiju  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Realno nekad odem na vodu i pije mi se kafa.Posto crnu tj tursku kafu ne volim i pijem bas kad moram, razmisljao sam o ness kafi ali onda sam video ovo. Odlicna stvarcica i za nekih 75e se dobije masina za pravljenje tekucine zivota :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ako ovo funkcionis eonda je bas povoljno!
Mi ludimo jer sa BIH strane nemas kafane a kamoli ugostiteljskog objekta!
Ja bez kafe ne funkcionisem,domacu ne pijem espreso mi je zakletva a ako nema onda jaku instant (Nes).
Kako se zove onaj vojni nekadasnji ulozak za kuvanje?

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Znaci kupim par komada ovih i cekam ove sa strane Bih kad progore bez kafe i 5kM po soljici.  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
tommylee je napisao(la):
Ako ovo funkcionis eonda je bas povoljno!
Mi ludimo jer sa BIH strane nemas kafane a kamoli ugostiteljskog objekta!
Ja bez kafe ne funkcionisem,domacu ne pijem espreso mi je zakletva a ako nema onda jaku instant (Nes).
Kako se zove onaj vojni nekadasnji ulozak za kuvanje?

AGOR

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sicco bolje ovo nego da nam onaj u Vrhpolju cedi iz 15 puta jednu soljicu espressa  Xaxaxaxaxaxaxa

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Drug da znaš da smo bili spremni dati pet KM za šoljicu kafe.Nigdje u bizini ništa ne postoji!Sramota.Eto turističke ponude :(
Hvala Baki  :tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Imam dve limenke koje sam maznuo iz vojske 87. godine i obe savršeno rade. Čuvam ih za ne daj Bože.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Baki-Pa je napisao(la):
Imam dve limenke koje sam maznuo iz vojske 87. godine i obe savršeno rade. Čuvam ih za ne daj Bože.

Ja sam vala sve moje 99-te potrošio...oni dani NATO Agresije mamicu im njojzinu  :machinegun: :sm: :bat: , jbg veliki grad, stambena zgrada od 8 spratova, svima frka, kuvala se kafa non stop  :nowink: :hammer:
Bilo ga je još po vojnim otpadima..Tomi, proveri i kod tebe, maaaada, ARMY Shop...hmmmmmmm  :doh: , i ove prodavnice koje prodaju pribor za avanturiste, planinare, lovce i ribolovce...100% ima neko  :tbumb:

Vrh Dno