Danas sam kupio...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ako si mirovnjak moras da rasiris guzove  :hammer: ma ko vise slusa Oholog za bilo šta. Ja cu se za njega i dalje obradovati on za mene ne mora ;)

erminsisko

Junior member
Učlanjen(a)
28.03.2016.
Broj reagovanja
2
maric je napisao(la):
Ako si mirovnjak moras da rasiris guzove  :hammer: ma ko vise slusa Oholog za bilo šta. Ja cu se za njega i dalje obradovati on za mene ne mora ;)

Nemoj tako, Oholi je ime u musicarenju, ja sam uvek trazio savet od njega (oko skoro svega). I uvek sam dobro prolazio i uvek je bio raspolozen da objasni sta treba. Nadam se da je jos uvek takav. Sem ako ga ti kinezi nisu nesto promenili. zeznuti su oni, cim imaju krive oci nesto nije u redu. Al iskreno se nadam da nisu.. i kad ces ti maricu da uhvatis kinesku pastrkmu, ili da odes u mongoliju. Vidis da ni Meku jos nisi ni video sem na slici, znaci od meke si video samo meku kitu :D :D :D :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
:D :D za razliku od nekih koji tvrdu gledaju svaki dan 😂😂😂 hoce on da da savet

erminsisko

Junior member
Učlanjen(a)
28.03.2016.
Broj reagovanja
2
maric je napisao(la):

I da hajde kas si se vec ponudio tebi prvom prilikom da rasirim guzove, napucices se  :smoke: :smoke: samo nemoj zilete da ztavljas :D :D :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa americki naravno. Kinezi ne smeju logo da stavljaju. Mada svasta je moguce. Bilo je na sajtu nekih kineskih kosulja mislim da je Oholi nabavio ovim nasima. Ne skidaju ih znaci da su dobre.

erminsisko

Junior member
Učlanjen(a)
28.03.2016.
Broj reagovanja
2
maric je napisao(la):
Pa americki naravno. Kinezi ne smeju logo da stavljaju. Mada svasta je moguce. Bilo je na sajtu nekih kineskih kosulja mislim da je Oholi nabavio ovim nasima. Ne skidaju ih znaci da su dobre.

Pa eto covek ucinio uslugu, a za logo mogu ja da odradim tampon stampu ili da se zamole kinezi da odstampaju i da prelepe nalepnicom pa ce mo mi odlepiti. Dobro si mi rekao da porucim i ja ako je tako dobar kvalitet. Tu napadas ljude a mozes da saradjujes..  nisi mi jasan nikako  :doh:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Šalim se Mariću, volim i ja Orvis kutije,naočari itd.. Ipak mislim da treba svog pečata ostaviti na  nekom detalju za FF, npr. ku-

tijice su mi draže minijaturne alu. koje sam prepravio za po 15-ak imitacija a male kao privezak i uvek vise tu na prsluku pa

i da zaboravim-izgubim kutiju, imam imitacija  za par dana. Metar može vrlo originalno da se  napravi i tako te sitnice, ne mora

baš sve markirano da bude, bar moje neko gledište, malo duše dodati, truda itd.. :blush:

Ja volim da petljam tako oko neke sitnice, moj ručni rad.  ::)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma pleonazam je za simms reci da te dobro sluzi.... da si kineza kupio, jbga tubkvalites sumnjiv.... pa valha pozeleti dobro... ovako nema potrebe..[emoji6]

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Da probamo i UL
wp_20110.jpg

wp_20111.jpg

Vrh Dno