Ok momci, hvala na saradnji. Meni je to navika stara i ceremonijal pravi, mislim na pranje, mazanje i pravilno odlaganje kanapa. To sam nabubao kao klinac još iz časopisa. Razumem da zbog velikih prečnika na čekrcima ( large ) i nije neophodno namotavanje ali navika mi je i ne pada mi teško.
Oholi, meni frka za mali čekrk na kom je kanap 2-ka DT Cotrland, kvalitetan je kanap i 2-ka se ne nalazi baš lako. Za jače komplete
kao #5 i#6 nije mi frka za kanape i nisu ni nekog kvaliteta ako će mo po ceni ( 3000 din ), ali služe odlično , bar meni.
Nisam mnogo eksperimentisao sa kanapima, prvi mi je bio Šekspir i odmah C 444 koji je meni legao i dan danas. Orvis Wonderline sam imao i iako malo tvrđi odlično mi se pokazao a znam da ga mnogi pljuju. Sad ne znam za najnovije Cortland možda su popustili kvalitetom, ovaj moj je star tačno sedam (7 ) god. i ladno može još dve sezone aktivno da se koristi ova druga strana. Nisam mu našao manu.
Svestan sam da niko više ne skida kanape danas i da samo kroz krpicu se tretira '' nečim ''. Može i tako, samo se posle pauze malo istegne kroz ruke i šibaj

.