Danas sam kupio...

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
2.881
... drago mi je da si zadovoljan svojim odabirom stege! ... i ja sam.
Da možemo da se zamijenimo za stegu na mjesec dana, mislim da bi promijenio mišljenje...;)

easyrider_

Hero member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
999
Sto bi reko Rambo "...navikoh se ja na sapun i na zubnu pastu"...
Zato se ja ne mjenjam ni s kim i zadovoljan jos sa mojom obicnom kineskom kupljenom prije 20 god.

• Like
Reagovanja: TMc

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
... drago mi je da si zadovoljan svojim odabirom stege! ... i ja sam.
Da možemo da se zamijenimo za stegu na mjesec dana, mislim da bi promijenio mišljenje...;)
Takve opcije su uvek otvorene 😁 stonfo nisam koristio, samo sam gledao u radnji, interesantno je da je ona skuplja u usa od renzettija, kao što je u EU obrnuto, ali zbog taksi i transporta 😁

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
372
Ovakvu mrežicu mjerkam dugo vremena imam želju na nekim lokacijama da odradim iventuru.

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
122
Aha, a realno ti treba pumpica i jedna bocica za muve ako ih nosis kuci :) Mrezica je isto kul.

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
2.881
mrežicu imam home.made, ali je za nijansu prevelika za unutarnji đep u prsluku, pa uzeo ovu jer me kolega zamolio da i njemu kupim, ali zlata vrijedi kad treba ulovit suhu ili plivajuću nimfu s površine vode

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
445
Ne sporim da je pipeta vrlo korisna, samo nemam srca da je koristim. Draže mi je da ne upecam nego da mi ulov zavisi od guranja pipete u želudac ribe. Prosto zamislim sebe na gastroskopiji i iste sekunde mi nije dobro.
Mrežica je fantastično pomagalo!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
245
Ahahahahahaha....Judo, al si mu ga ....do balcaka, ququuuuu......liliiiiiiiiiililiiiiiii
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fatamograna...

Vrh Dno