Danas sam kupio...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
Ne sekiram se ja zbog stapa, tu nema greske. Vec se sekiram zbog " rekla kazala". Puca Sage, puca Orvis .....Puca moj qrac.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ivke037 je napisao(la):
Ne sekiram se ja zbog stapa, tu nema greske. Vec se sekiram zbog " rekla kazala". Puca Sage, puca Orvis .....Puca moj qrac.

Puca svaki stap pa i Sage i Orvis ali je mogucnost fabricke greske svedena na minimum minimuma. Dakle ogromna vecina puca greskom vlasnika.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D :doh: jedino tko bi trebao da se sekira za to "rekla kazala" jeste Orvis i mozda dileri... tj.. Oni koji zive od slave imena Orvis. A ko sto Boki vec napisa "pucaju svi...". Ima tu kojekakvih prica koje nisu bas za verovati ali ima i onih kojima je H2 pucao bez da ga je ribolovac svojom greskom ostetio. Zato sam se oladio od te investicije u smislu pune cene na nasem EU trzistu. A to da cu dobiti neke konkretne popuste oko bozica to znam samo usta cu ih utopiti to jos moram da razmislim  :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
a jel sage circa bolji ili losiji od orvis heliosa ? pitam onako samo,iz znatizelje  :) :whistle: :yeswink:

Nisu uopste za poredjenje, Circa je jako specifican stap kakav danas cini mi se niko ne radi a da je od grafita. Slow action stap.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
Danas sam malo dokon ( isprovociran) pa sam na maloj vagici merio i uporedjivao dve sestice, Helios 2  SW 906-4 fabricki i Quick Line 906-4 hand made. Oba su uradjena sa dvostopalnim vodjicama ( Helios sa Recoil, Quick Line sa PacificBay). Oba imaju full wells plutu (H2 i FIGHTING BUTTS). Drzac cekrka kod H2 je kombinacija alu i grafita naspram QL kod koga je komplet od aluminijuma (neki jeftin). Tezina prva tri dela kod H2 je 29.2 grama naspram 26.9 grama kod QL. Tezina cetvrtog dela je 64.1g  kod H2 naspram 69.1 g Quick Line. Ukupna tezina H2 je 93.3 naspram 96g . Mislim da nema mesta prici da su kod Helios 2 stedeli na materijalu ( tanki zidovi) vec su novom tehnologijom za izradu blanka iodabirom kivalitetnih komponenti dosli do stapa koji je 20% lighter in hand ( 20% laksi u ruci) . Pozdrav

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nitko nije ni pisao da su "štedili" na materialu  ;)

Danas mi postar doneo moju novu igracku wt3 od 11 stopa. Ako se oslobodim svih obaveza mozda sledeci tedan konacno odem da isprobam tu nimfarosku alatku. Moram priznati da mi ovako na prvi dodir i pogled izgleda veoma korektno. Kako ce se ponasati na vodi to moram jos da isprobam.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
231
sebastian je napisao(la):
Nitko nije ni pisao da su "štedili" na materialu  ;)

sebastian je napisao(la):
Jedni likovi tvrde kako u utrci ko ce uraditi laksi stap preterase pa stap bese uradjen sa isuvise tankim zidovima blanka pa je time stap postao previse izlozen ostecenjima i time lomovima.

ivke037 je napisao(la):
Mislim da nema mesta prici da su kod Helios 2 stedeli na materijalu ( tanki zidovi)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ivke, ako izvuces iz konteksta moglo bi se reci da sam to tvrdio. Ali, to je samo izvuceno iz konteksta...sorry ali gubis vreme i energiju u pogresnom pravcu.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Evo stigo poklon od drage mi sestrice iz usa cabela''s komplet

Prilozi

• rsz_1rsz_weders.jpg
    rsz_1rsz_weders.jpg
    187,2 KB · Pregleda: 157
Vrh Dno