Danas sam kupio...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Storft je odlican, ali onaj Pescatore nije normalno koliko je jak.
Vidim drugar koji ga koristi za zimsko varalicarenje klena ima zamerku jer zna da se uvrti, ali posto za tipete ide kraci predvez, nije mi se to desavalo.
A ispravljao sam udice 12 I 14 na nimfama debljinom 0,16mm.

Iako nije jeftin (oko 400 din za 100m), cist je Kinez (barem ja mislim), ne znam ni kako sam ga I zasto kupio, ali je zlo. Kupio sam odmah sve potrebne debljine, premotacu ih na manje Rio kaleme (ovo sto Baki kaze, da mogu da stanu u dzep ili slicno) I ne menjam dok ne naidje nesto bolje.

Inace, kupovao sam Rio, SA I Maximu i dobri su, nema sta, daleko od toga da ih kudim, samo kalemi od 50m (ustvari i manje, po 30yd) su sada sa ovim poludelim dolarom plus postarina izasli na 500-600-700, pa cak i vise dinara. :-X

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ja koristim Aero star,od Mistrall-a.
Vrlo korektna struna,plus džabe.
Za kalem od 30 metara treba 150 rsd.
Koristim 0.14 do 3.1 kg i prezadovoljan sam.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Odlucih se i kupio/narucio od rumuna par paketica CATGUTa za nimfe na udicama od #14 do #12 jer njih najvise koristim tokom cele sezone, malo tungstena i udica. Jedva cekam da stigne da se metem na motanje tog famoznog CATGUTA.

http://www.troutline.ro/catgut

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ooo ima se može se ;)

da te dobro služi i da ga što pre krstiš!!!

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
U zdravlje Grujo!
Jel nadošla Morava kod tebe puno,čujem na tv kažu zaebano?
Hvala :) Jeste, nadosla, na granici je da se izlije, posebno kod Hana i na uscu Vrle! Jako nezgodno!

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
nikola renegade je napisao(la):
Heheh krsten al ne i osvesten :D mora to da se nosi i u crkvu  :hammer: :hammer:

Vec krsten na travnjak  :yeswink:  cela spulna bez 2m napolje, meni se svidja zadovoljan sam  :D

Vrh Dno