Danas sam kupio...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
100tka druže ja sam kupio Scierrin ranac pa mi Djera radio s oprostenjem prednjicu i tubu i ja mu rekao da mi odradi varijantu da mogu da je Kacim na ranac :) trebalo mi nešto da mogu da stavim jaknu,sendvič i vodu i sve ostale prcalje za FF pošto mrzim da u prsluk stavljam jaknu i vodu pozadi

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sen nadam se da ću doći u Slo ako ne ove onda sledeće godine :) al ti si ove tu :)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Hhahah :D
E Mariću je si me zajebao, ja mislio da je Scierra i prednji i zadnji deo ranca, jastuk se vidi da su ti zavaljali Oholi i Prota Dormeo :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Konture ces poprimiti "na zaaaadnjem sedistu mog auta, blu trabant my love...trabant.....svaciji san" :nowink: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znači mogu da privedem neku picku u trabant  :) hvala ti kao bratu xaxaxa  :hammer: :hammer: :hammer:

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Danas mi je stiglo ovo...!  :D

Da li nesto  vredi za bucova?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
evo ovako, ako ćeš da loviš bucova na vodi gde pali brza "vožnja" lovit ćeš i na to jer u takvim slučajevima kidiše na sve što jurca po vodi...ali skoro ništa od tih muva nije baš "strogo bucovđijski favorit" eventuelno 3-4 strimera su još ovde vredni pažnje ali  :blush: ...više manje za nedorasle bucove će  to sve biti ok ali ako želiš loviti one odrasle ribe trebat če ti tipični strimeri od npr. polarne lisice u dužini od 5 do 9 cm.  Ok, nije isključivo da bi i na bilo koju od tih tvojih mogao uspešno loviti odrasle ribe ali najverovatnije ne baš tako uspešno na svakoj vodi.

Lično bi se pre kupovine pozanimao na čega se najbolje love bucovi na vodi na kojoj ga mislim loviti. Skoro svaki teren/voda ima svoja mala pravila ili tajne. Dok na nekom delu Dunava na primer loviš bucova na žute i bele strimere od 7cm nekih par km niže najbolje češ proći površinskim malim crne boje, još malo niže u nekim mirnijim i bistrijim delovima na sporije povlačenje i male blago trasnparentne strimere prirodnih nijansi (sivkasto, smeđkasto, belo maslinasto...)...

Ako kontaktiraš Zvezdana iz Kladova, on ti je doktor za te bucovđijsko dunavske dileme ;)

vasilij zajcev

Junior member
Učlanjen(a)
10.03.2014.
Broj reagovanja
0
Zvezdan je čovek za njega on zna kakve strimeri trebaju za njega koliko sam skontao tereni su im isti.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ne mogu da procenim velicinu ovih muva mada mi deluju da su velicine negde od 10-6 ? ako sam u pravu kupio si sasvim dobre mokre muve za klena

Vrh Dno