Danas sam kupio...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Cudo da napravise nimfaroski stap fast akcije. Culi kinezi da je moderno pa na sve lepe "fast action" :)

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Kakav je taj cekrk od 15000 din. Dosta EU shopova ga ima u ponudi naravno sa svojim logom, kako je uradjen?

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Urađen je lepo baš kao na slici,sve lepo funkcioniše-jedina mana mu je što je "semi-waterproof"  :D ! Nije ful, ima puno rupa !  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nije baš tako, semi waterproof je nešto što je polupropusno za razliku od waterproof, koje je ne propusno.  :yeswink:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Šala mala,treba ga akati bar malo za neki konkretniji odgovor,bešuman je-čuje se kočnica taman kolko treba da ne nervira,nema lufta ni malo,završna obrada na nivou... cena ko cena nekom odgovara- nekom ne, izgled isto,neko je gadljiv na made by PRC- neko nije,ja pecam na ono što mi odgovara i što se meni sviđa-nisam zavisnik....

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Ima dosta kvalitetnog pribora dobrih firmi koji se pravi u Kini....

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Ja buff leti ne stavljam na lice uopste, brate leti mi je vruce i golom licu, zamisli jos da ga pokrijem. Ne pecamo mi na toliko otvorenim vodama niti smo pickice da se bas toliko krijemo od sunca. Leti buff nosim oko ruke nakvasen i brisem njime vrat, kvasim kosu, nekad kad je bas vruce stavim mokar na glavu na 5min dok se ne ugreje i on. Vise mi odgovara u tesku jesen i pred zimu kad siba hladan vetar, onda mi bas znaci kad  odem na smudja.

E sad ako si nindza onda ga nosis non stop, i kad spavas :D

Provedi ceo dan na vlasini na jakom suncu i visokoj nadmorskoj visini sa ostrim vetrom i u najtoplijim danima promenices misljenje , izgoreces s oprostenjem ko pickica  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
E moj decko, koliko Sam ja takvih celodnevnih pecanja imao mogu samo DA ti pozelim DA dozivis. Pa evo me ziv I zdrav I bez bandane.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
E moj decko, koliko Sam ja takvih celodnevnih pecanja imao mogu samo DA ti pozelim DA dozivis. Pa evo me ziv I zdrav I bez bandane.

Hvala na zeljama ,ali ne zelim da mi se ljuste usi kao u nekoliko navrata  , ipak je koristim redovno oholi lepo kaze neko je manje neko vise osetljiv  :blush:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Slonovske usi covek ima a ne izgori.. kao da ih uvlaci í izvlaci po potrebi :p

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
nikola renegade je napisao(la):
Blago tebi , ja imam opasnih problema vrat i usi iako sam tamnijeg tena tako da mi buff pomaze  ;)

Ti si brate neki izrod :D, pa mi Srbi smo 500 godina trpeli da nam Turci yebu cukuncukunbabe. Svi smo mi rezultat toga, nama sunce ne smeta po defaultu :hammer:

Vrh Dno