Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala za podatke alp, cool, imat cu to isto u vidu....secam jednom sam negde na speypageu citao neke komentare I kazu da je u opce DC TFO cista surova snaga I da iznenadjujuce baca dosta teske glave. Probavat cu razne glave, uciti se I usput tako pronaci sta mu najbolje zapravo pase I mom stilu bacanja takodjer. Isto tako I potrebama. Predvidjam da ako koristim 525 graina Skagit za pastrmku koristeci normalne strimere to bi moglo da radi dobar posao?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da znas da sam bas u tom smeru razmisljao kada sam narucio ambus  :yeswink: Na savi kod kranja sam par puta doslovno silovao zabac maksimalno postujuci koliko sam umeo pravilo sidra da tako kazem I sve ostale elemente I izbacio za moj pojam ekstremno daleko, to je za mene 30m, sve su  se kockice slozile I to je voda bas derala, to je kod drugog mosta I tamo je non stop brzica....ali umara to silovanje :D ali dobio sam I par pastrmki tu na taj nacin.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Znam koje si "zivince" imao na umu kada si kupovao taj stap. Za to je odlican, ali za gospodski strimerirati ili na indikator loviti pastrve jedna switch ili DH sestica bila bi mozda bas taman?  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
iskreno da ti kazem, skoro 100% sam bio resen da tamo aprila pazarim I jednu sesticu ali reko da malo sacekam ipak I da se igram sada ovim pa makar I pregrub bio za pajke hehe... jeste, ovo je prvenstveno misljeno za mladu  ;) a onda ostlo sta naleti  :D

a o sestici sam razmisljao od 12,6 feeta https://mistpool.com/product_info.php?products_id=809 ma mnogo mi se dopada ta misao  ;)

pa sam se onda neckao dal to ili switch ali vise me vuce ka ovom od 12,6... ali sada cu prvo ovo da gulim I mucim I silujem  :hammer:

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Ne znam hoce li ti sto pomoci, dosta sam usporedjivao moje Sage ZA i TFO DC dvorucnjake koje imaju moji prijatelji. Sage ima ljepse pluto, tu nema zbora, mozda je mrvicu laganiji, ali sto se svega ostalog pa i akcije tice TFO mi se cini bolji. Ljepse se, ugodnije i dalje baci, a duplo je jeftiniji. Jedan prijatelj je bas nedavno, nakon devetke, kupio i sesticu za mlatiti bolene po Savi, ali je na opce cudjenje poceo njime strimerirati po Gackoj. Vrlo uspjesno.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hmmm  :)

Ko sto rekoh, mnogo al mnogo me muci da pazarim I tog sto sam dao link I to sesticu bas... ali otom potom  ;)

Ta serija DC mi se bas dopada, jes da pluta nije vrh vrhova ali bas mi se mnogo dopadaju....

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Recimo, ovo je TFO sedmica u kombinaciji s tonucim Polyjem, bas na tvom dijelu Save. Jedan prijatelj nakon samo par mjeseci treninga. Dosta mu je brzo to leglo.

https://www.youtube.com/watch?v=S7fi6jiJPFo

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
cool  :)

ovaj moj svic iako je stvarno jak stap sasvim dovoljno je osetljiv I sa ovim pastrmcicama od oko 40tak cm da I njih dovoljno osetim na stapu a ove od 60 I 70 totalno osetim  ;) to je jedan od razloga zasto mislim da se ne zurim sa kupovinom te sestice...ali nije da mi ne golica mastu.... :D ;) Sve ovisi kakve budu prilike. Sad sam si za prioritet zadao pronaci prave glave za ovu devetku, malo vezbati I sto vise loviti a ostalo polako pa kako vec bude.

Gledao sam ja I druge firme ali nekako se u mislima najcesce vracam ovima.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
To DH musicarenje je posebna prica. Kad te jednom uzme, a cini mi se da si ti skoro zreo, u jednom trenutku ti postane vaznije da lovis sa DH nego sto ulovis. Tako da te sestice "mozes bjezati, ali ne mozes se skriti", sto bi rekao Mad Max ili tko vec.  :D

Osim za strimeriranje to je j...a alatka za loviti na indikatore. Na "onoj" tvojoj vodi koju necu previse spominjati....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
znam  :D svestan sam svega o cemu pises  :yeswink: I ne spominji onu vodu  :D ;)

kolega me je zadnji put cudno gledao, pa zar ti nije lakse sa SH to da radis....jezero, ali ne konta na kakvu sam se drogu navukao....on se trudi da iskopa neku stuku a meni je vaznije da mlatim I igram se  :doh: :hammer: :D I isto na Savi...cisto ludilo, sta me snadjeeee  :doh:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Evo i ja se podnovio nekim sitnicama, :)  polako krece priprema za sezonu  :tbumb:

Prilozi

• simms.jpg
    simms.jpg
    89,4 KB · Pregleda: 211

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
Super :tbumb:
Odakle si kupio Loop-ov kanap?
Treba i ja da kupim

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
E i ja sam se ponovio danas  :lol:

Malopre mi je stigao Rio Gold Wf5f , 2x Akron leader i backing  :smoke:
Ceo sistem novi :D
A čekam još da mi stigne Vosseler RC3 L , titanium sa DC2 ručkicom i gravurom :D

:bye: :bye: :bye:

Vrh Dno