Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
krasno, nek te dobro sluzi  :tbumb:

Decembra sam I ja gledao ovaj sesira li predomislio sam se u zadnji momenat....vec sam ga imao na glavi, gledao se u ogledalo....I ono "biti ili ne biti"....pa sam sebi reko ma imas vec jedan sesir ne treba ti jos jedan  :D nekada se je tesko upreti ocima  :D

HITNA

Senior member
Učlanjen(a)
04.12.2005.
Broj reagovanja
0

Evo placeno i preuzeto  u USA ....na sve cijene koje su na internetu oni dodaju jos svoj porez ako roba ostaje u USA  (sales tax ) kod njih je 9,25 %
jedino ako ide direktno iz trgovine  u izvoz ne naplacuju porez .

I jos plus troskovi slanja ........carina mi ni nepada napamet  :lol:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
stigle pre neki dan ali danas sam malo snimao posto nisam imao karticu...pravi slike i video zapis...korektna kamera skroz za taj novac...od sada pecanje dobija novu dimenziju..mogu da snimam 4h ribolova :hammer: :hammer:

Prilozi

• naocare.JPG
    naocare.JPG
    20,4 KB · Pregleda: 139

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo ga video,mislim da sasvim korektno snimaju i da ce biti ok za ribolov...jedina zamerka za sada je ta sto su totalno neudobne na glavi...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V-zVBo-XJZ8&feature=youtu.be[/youtube]

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Svaka cast Gegula! Ja sam ih prosle godine gledao preko e baya ali nikako se nisam kanio ...nesto sam kontao da bio uzeo novu gopro hero 3 u USA ali posto sam u jednoj FF trgovini napravio racun za dva ipo onakva racuna  kao sto je ovaj jedan od HITNE sam se se predomislio I od tog heroja trojke. Sada si mi dao ideju da opet razmisljam o ovome...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
stigle pre neki dan ali danas sam malo snimao posto nisam imao karticu...pravi slike i video zapis...korektna kamera skroz za taj novac...od sada pecanje dobija novu dimenziju..mogu da snimam 4h ribolova :hammer: :hammer:

Sad ce zena da ti kaze, nemoj da sam te videla ni slucajno u spavacoj sobi sa time :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
super stvar si kupio  :tbumb: ocekujem super snimke iz ribolova ...tebi sigurno nece sluziti za snimanje labudova  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, sad ocekujemo neke fine snimke  ;)

ja sam sada pod njegovim uticajem gledao opet malo neke kamere I pronasao "SJ 1000" Po nekim ocenama najbolja tovrstna kamera pod budjetom od 100$. Usporedjivao sam njene snimke sa snimcima heroja trojke....hmm.... moram dobro razmisliti sta cu. Heroj 3 moze da se uskladi sa mojim Sony Xperiom Z mada  :blush: koliko bi ja to zapravo radio I da li bi mi se dalo to raditi na vodi  :blush: Sve vise nagnjem ka visestruko jeftinijem SJ1000 HD1080P... ima jos mnogo vremena za razmisljati jer kako stvari stoje za sada od ozbiljnog ribolova nema nista za mene barem jos dva meseca.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Sad ce zena da ti kaze, nemoj da sam te videla ni slucajno u spavacoj sobi sa time :)

dobra ideja,stavim medju plisane mede da samo viri okce kamere :hammer: :hammer: :hammer:...i posle kad ostarim da se prisecam,eh kako sam nekad ulazio u soavacu pun elana :hammer: :hammer:....
sto se samih naocara tice,ne znam kako ce se ponasati na vodi kad je sunce jako i koliko ce daleko moci da DOBACE..gledao sam snimke na you tube i mislim da ce biti ok.za mesec dva krecem u ribolov pa cu videti mada s obzirom da ovde kise nema ni na vidiku bojim se da ce i ono malo vode u jezeru sto ima presusiti...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nikad ne snimaj prema suncu , isto kao kada fotografises , i bice super  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
probacu pa cete  videti kako ce to vec izgledati....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Samo pazi kad kenjaš i pišaš da ih skidaš sa glave,da ne bude posle vidi koliki mi je minuli rad jebote  :hammer: :hammer:

nego koja je cena za to?

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
ja bre ljudi ovake kamerice vrlo ne volim
sačuvaj me bože kad naletim na neki snimak rađen ovakom kamericom.
najveći problem je što kamerica ne može da se drži stabilno, već non stop mrda i snimak se trese
gledanje takvog snimka nikako ne može da bude zgodno za oko i gledanje
koliko god se kamerman-ribolovac trudio da je drži smirenom- ne uspeva

Vrh Dno