Danas sam kupio...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Još samo da stignu cipele ....

Prilozi

• 2965-Ikon Guiding_full.jpg
    2965-Ikon Guiding_full.jpg
    30,5 KB · Pregleda: 154

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Stigle i cipele, sezona može da počne  ;)

Prilozi

• 2973-Vision HOOPER (sa filcom)_full.jpg
    2973-Vision HOOPER (sa filcom)_full.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 138

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ne znam da li se za hvaliti ovim stapom ali dobro...lepa zavrsna obrada i lagan... probao sam kanap #4 baca ga lagano znaci moze i petica...vec je narucen i kanap...a onaj cekrk kinez lego na njega kao saliven...jos samo da padne kisa da imam gde da pecam posto su jezera na minimumu :'(

Prilozi

• stap.jpg
    stap.jpg
    13,6 KB · Pregleda: 177

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
sto da ne bi bilo, po meni ne mora stap da bude 400 eura ili vise da bi se njime moglo hvaliti...ako je stvar dobra I lepa svakako je za pohvalu...da te dobro sluzi I da s njim okrenes kakvog baseka od tri kila'  ;) Ako dobro vidim to je stap 486?

evo, dogovorit ce mo se, tebi neka ode sva ova nasa kisa...jos kada bi mogao malo vode da istresem sa nasih planina u te tvoje vode to bi tek bilo super....mi je imamo jos uvek previse  :'( ali na svu srecu imam jednu malu recicu na koju sneg I kisa ne uticu mnogo pa cu ako bude moguce na otvor tamo jer mi je Sava jos uvek nikakva....mada prvog marta najvljuju neko zaladjenje I kisu  :( :mad:

Ne znam ni ocu li imati auto na raspolaganju prvog za popodne tako da u slucaju da ne budem mogao da idem e onda neka lije I neka bude ledeno ahahahaha  :naughty:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hvala seb ,stap je #4 9feet......to je moj maximum za stap...preko toga mi ne treba...ja sam velik covek pa se zadovoljavam malim stvarima u zivotu tako vise volim upecati nekoliko manjih riba nego jednu veliku...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
cool... time bi mogao fino bacati one jednostavne zabice iz foama sa gumjastim nogama....ako vec I nisi....mislis da bi to radilo na tim tvojim basovima tamo? Otezas ga sa kakvom letecom glavom za klasu ili dve vise I da vidis kako bi I malo vece strimere s tim bacao...ja sam bas velike strimere bacao takvim sistemom mojom starom cetvorkom od osam fita (koju sam pre koju godinu prodao).

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
seb,koristim uglavnom mamce do 5-6cm duzine tako da mi jaca klasa ne treba,a te zabice o kojima ti pricas bacam na 20m sto je sasvim dovoljno,a najveceg bassa sam upecao na mamac od 4cm...tako da kad jede uzima sve zivo sto se mrda ili lupka po vodi..ne bira puno..

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Stigao Vision Nite #3 . Nadam se da ce me dobro sluziti na Studenici i slicnim rekama

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Odlican stap, sigurno ce ti pruziti vise nego sto si ocekivao.

Vrh Dno