Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
blizi mi se rodjendan, pa reko da se ja cim pre pocastim dok je to jos moguce  :hammer:

Dugo vec gledam ovaj "hot rod" medju cekrcima. Bese dosta kandidata ali odlucih se na kraju za Lamson Speedster S2

Celu sezonu do sada koristim na mojoj petici Vosselerov cekrk namenjen klasama 7 I 8 jer sam prodao Danielssona Dry Fly Orig. Polako mi ta oversize kombinacija stapa I cekrka ide vec na zivce I konacno sam se odlucio da to improvizovanje bude zavrseno.

Za dva tri dana bi trebao da stigne pa odma ide na krstenje  ;)

Prilozi

• speedster-reel-pair__83607_zoom.jpg
    speedster-reel-pair__83607_zoom.jpg
    194,9 KB · Pregleda: 156

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Masina..samo ja  ga ne bih drzao na stapu ni da je za dzabe..jbg ruzan mi do bola..no ukusi su razliciti..da te dobro sluzi..onaj danielson je bio lutka

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala! Tako je, ukusi su bas razliciti...ovaj mi je zapeo za oko jos kada su ga izbacili na trg...jednom prilikom sam ga malo I probao onako iz ruke.... bilo je tu jos ko' sto rekoh nekih kandidata ali ovo ce da legne na mog G2 samo tako  ;)

Onaj Danielsson jeste lep I fin cekrk ali ono sumenje kotura mi je sve ruznije I ruznije postajalo, kvarilo mi ugodjaj prilikom borbe sa ribom. Vosseleri svi imaju za mene fantastican zvuk, Hardyjev Marquis je prava cegrtaljka ali i dalje ima lep zvuk za moje uvo... ma to je sve subjektivno...ko sto si rekao ukusi su razliciti.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Seb,neka ti je srecan rodjendan koji se blizi i da uzivas u ovom  zaista elegantnom cekrku  :tbumb:

Meni se jako svidja , i boja i kompletan izgled ove  masine  :respect1:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala bata Mafke, ma je prava bombona, Hot Rod fly reel ;-) Jedva čekam da stigne. Sviđa mi se autentičnost i elegancija koju ima.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Čitam danas Sebovu temu o viškovima od fly materijala i sjetih se jedne skorašnje kupovine  :whistle:
SvLbB4.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kupio si strimere?  :D  ;)

Hi-Tie tehnika je jako dobra. Tako sav navezan material slobodan od vrata udice aktivno titra, dise, vijuga... Jedan od mojih omiljenijih nacina vezivanja strimera :tbumb:

Moja posiljka jos ceka  :blush: jer sam narucio jos nesto pored a nestalo im pa za par dana kad dobiju salju mi sav paket. Nema veze. Ne zuri mi se nikuda. Bolje tako pa da ga krstim kada se vode stabiliziraju da bude sve kako valja...na lepoj I cistoj vodi  ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Tommy za cega sluzi ovaj float foam mislim za koje muhe??

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ili za basove ali prolecne posto su s proleca lenji i ne uzimaju velike muve..tada ove immitacije gusenica ili mravi dolaze u obzir..leti juri samo ono sto bucka...i sto je masan zalogaj...

Vrh Dno