Danas sam kupio...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Profesore vidim ja odlicno,i neznam zasto pise bronze kada su ustvari zlatne...
ili su samo presvucene zlatnom legurom ?  :-\
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/hooks/daiichi-fly-hooks-1180
Sve u svemu,udice su veoma dobre,ostre,i ne tupe se tako lako...boja mi vise ne znaci...  :whistle:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Da, da to je to :) Abel ih pravi za Simms :) Ja se nosim mislju da ih Kupim  :D Al ja sam budala..nemojte postati kao ja deco  :D :D

I meni se dopadaju ima ih u boji pastrmke verujem da nisu bas jeftine ima skierina varijanta 700 din , ko je reko da si budala maricu  ???

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
black panther je napisao(la):
Profesore vidim ja odlicno,i neznam zasto pise bronze kada su ustvari zlatne...
ili su samo presvucene zlatnom legurom ?  :-\
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/hooks/daiichi-fly-hooks-1180
Sve u svemu,udice su veoma dobre,ostre,i ne tupe se tako lako...boja mi vise ne znaci...  :whistle:

Nisu zlatne nego čelične  :D
I sigurno nisu presvučene zlatom :doh:
I nisu zlatne boje nego bronzane - vidiš dobro ali loše razlikuješ boje  :D
Izvini za zafrkanciju, ali stalno postuješ neke gluposti koje meni (i drugima) oduzimaju vreme... pa se trudim da ti skrenem pažnju da razmisliš pre nego što nešto postuješ...

Ono što je najvažnije je da su ovo apsolutno vrhunske udice po svim karakteristikama - jedina mana im je što nisu barbless...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Profesore,postujem sto pokusavas da mi skrenes paznju na postove,ali nikako,ama Nikako nemogu da se slozim da je boja bronze,kad je udica zlatna,znaci izgleda zuckasto,bronza ide prema srebrnoj boji...a to da postujem gluposti,pa forum sluzi da oni koji su jos uvek djaci nauce nesto od (citaj-Profesora) koji bi trebalo da iskritikuje djake a takodje i da ih koriguje u greskama koje prave...
A ubedjujete me za boju ako ja recimo kazem da je trava zelena,vi biste odma odgovorili sa : Trava je svetlozuckastonaradzastocrvenkasta nije zelena...tako da profesore sledeci put me ispravite kad pogresim,a nemojte samo da me kudite i crnite,imajte u vidu da iako sam ''prinaucen'' ne znaci da sam diplomirao...i posaljite neku muvu za jesenji period na bronzanoj udici...jer od danas,ja vise zlato ne podnosim-organski!  :smoke:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Beš mi sve, kako bre bronza ide ka srebrnoj boji? Nije to ona bronza kojom se farbaju čunkovi. Pogledaj neku bronzanu medalju, to je boja.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki znam da nije to ta boja koja se koristi za farbanje cunkova...ali mi bronzana najvise aludira ka srebrnoj ako me razumes sta hocu da kazem autenticnost boja...  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:hammer: dolazi zima, duga i hladna...  :D :hammer: :hammer: :hammer: a diskusije se razvijaju tipicno prirodno za ovaj period  :lol: :lol:

Nego, pantero nasa crna ako svi mi zajedno sa proizvodjacem tvrdimo da je udica bronza boje a tebi je zlatna pa neka... nek je, ti je zovi zlatnom  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nije to toliko strasmo ni ja nisam neki expert za boje  :hammer:

Ja sam danas kupio: burek, dve vekne hleba, kiflu i tankao u auto dizel  :hammer: da nekaze neko da se ne drzim teme  :D

Vrh Dno