Jel si gledao snimke bas sa ove? Pogledaj uporedne testove ove i gopro5 mislim... parira mu u mnogim segmentima...gegula je napisao(la):Све ја то знам ал на крају кад гледаш снимак са Кинеза и са сонија хоћеш да плачеш,тако да не препоручујем Кинеза...ја да имам шљака супер али нема звука!!!
oholi je napisao(la):Jel si gledao snimke bas sa ove? Pogledaj uporedne testove ove i gopro5 mislim... parira mu u mnogim segmentima...
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Pa samo kad gazim bice bez zvuka...ja sam odgledao par komada i meni je ok bilo. Videcemo vremenom. Neka ove za ucenjegegula je napisao(la):jesam gledao sam i uporedjivao sa mnogim kamerama jeftiniji, i veruj mi dzabe kad je zvuk truba ili ga nema...platis 150e i kupis pravu stvar....sve te kineske rade posao dobro ALI .....
Imam Byron multilenght. Meni odlican stap. Uzeo ga po preporuci Kuzme iz nisa i Mite profesora.... odlicna motka.gegula je napisao(la):Којег Бајрона имаш???
Та резервна петица мало тешка???до 85гр све ми је подношљиво преко тога избегавам, ипак волим лаганицу!!!