Danas sam kupio...

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Mozda 4-ku da si uzeo,verovaaaaaaaaaaaaaaatno superuniverzalac!!!!!Al i ovako sve 5!!! :tbumb:
U komsiluku smo(NBgd),srescemo se vec negde....dodji do Galovice(svaki petak od 21h) :bye:
Rado druze,ali svaki petak i subotu radim uvece,tako da mi je to nemoguca misija..ali ovako sto da ne..pozz

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
1.798
pokušavajući nabaviti pribor za veću(veliku) štuku, nedavno sam nabavio vrlo povoljno polovni pribor: Hardy de luxe classic 8/9, 9 1/2ft, 2 dijela i slučajno kroz razgovor postao novi vlasnik čekrka, s nekom ful mekanom DT 7 F žnorom, izgleda ko nova, po boji, i izgleda da žnora uopće nema memoriju, a stara je oko 6,7 godina, saznao da je korištena svega 20-tak puta,
Ispočetka uopće nisam znao o kojem se čekrku radi, nikad čuo za firmu, kako se skida špula itd,
Zadnji vlasnik čekrk nije održavao i nije baš bio tehnički potkovan, tako da sam ko slijepa kokoš ubo čekrk i žnoru za novce koliko vrijedi sama žnora...
Jućer malo proučavao samu logiku čekrka i servisirao čekrk, napravio novu plutenu podlošku od podmetača za čaše i našao odgovarajući vijak koji je nedostajao...a za sad evo linka čekrka, a uskoro i koja fotografija:
http://www.stenzel-flyfishing.com/sid/5d956ae6a2a1ad050a28318dbb15f1f1/cl/details/cnid/regent-grosskern/anid/82c404de7a608f582.10903143/Regent_Gro%26amp%3Bszlig%3Bkern-Gr.3/

za početak ću koristiti ovu žnoru, probao bacati, ko početnik po vjetru u leđa sam zabacio jedno 15-tak metara žnore sa mokrim streamerom, a poslije, dok pribor malo priraste ruci, nabavljam neku wf 8

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Stigloooo, taman pred sezonu...
Istina nije kao Rudi Hegerov al će da posluži svrsi, a najviše me veseli što nemoram do temelja da ga rastavljam i ovako mi stane u auto bez da ispuštam zrak i rastavljam na sastavne dijelove.
Sad sam mobilno/plovan i na vodama gdje inače nemam mogućnosti loviti iz čamca  ::)
Al da je to zadnje što kupujem ove sezone i to je sigurno...
Pontonboot-basic.jpg

pontonuautuSmall.jpg

Danaske samo sklopljen u dvorištu a za koji dan ima i na vodi da ga krstim.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
super stvar.....da te dobro sluzi i obavezno sliku da pustis da vidimo kako cuci u vodi.....

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala kolege,  bice fotki sa vode obavezno, a motor... pa neznam bas dal cu ga moci koristiti, to je najjaci u seriji i mislim da je malo prevelik , dok stavim tamo na platformu akumulator da mi ne okrene naopako celu platformu.  Mislim a ce sa veslima sasvim pristojno da radi, to je lagan camcic i nece ga biti problem veslati. E to je jedina stvar koju jos moram ugraditi, nadograditi. Nisu predvidjeli drzace za vesla pa tu moram malo da kemijam, kako i koju visinu da se moze fino veslati, al sredicu ja vec to.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e znam ja čemu ovo...somoviiiiiiiiiii svaka čast Gogo! Nek te dobro služi! :yeswink: Imam i ja plan to nabaviti ove godine za pretraživanje nekih terena sa ogromnim kalifama gde je nemoguče sa obale prići. Nadam se da ču tako loviti u paru sa Lorencom.

Vrh Dno