pokušavajući nabaviti pribor za veću(veliku) štuku, nedavno sam nabavio vrlo povoljno polovni pribor: Hardy de luxe classic 8/9, 9 1/2ft, 2 dijela i slučajno kroz razgovor postao novi vlasnik čekrka, s nekom ful mekanom DT 7 F žnorom, izgleda ko nova, po boji, i izgleda da žnora uopće nema memoriju, a stara je oko 6,7 godina, saznao da je korištena svega 20-tak puta,
Ispočetka uopće nisam znao o kojem se čekrku radi, nikad čuo za firmu, kako se skida špula itd,
Zadnji vlasnik čekrk nije održavao i nije baš bio tehnički potkovan, tako da sam ko slijepa kokoš ubo čekrk i žnoru za novce koliko vrijedi sama žnora...
Jućer malo proučavao samu logiku čekrka i servisirao čekrk, napravio novu plutenu podlošku od podmetača za čaše i našao odgovarajući vijak koji je nedostajao...a za sad evo linka čekrka, a uskoro i koja fotografija:
http://www.stenzel-flyfishing.com/sid/5d956ae6a2a1ad050a28318dbb15f1f1/cl/details/cnid/regent-grosskern/anid/82c404de7a608f582.10903143/Regent_Gro%26amp%3Bszlig%3Bkern-Gr.3/
za početak ću koristiti ovu žnoru, probao bacati, ko početnik po vjetru u leđa sam zabacio jedno 15-tak metara žnore sa mokrim streamerom, a poslije, dok pribor malo priraste ruci, nabavljam neku wf 8