Danas sam kupio...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Spreman i zapet ko puška, samo da krenem na vodu, još je dosta hladno i vjetrovito pa nema baš smisla izigravati pingvina ali uskoro vrlo brzo nadam se krećemo na soma dok još nije u zabrani.
Izvješća će biti svakako  ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
706
Gogo ako misliš na Dunav sa ovim trebaće ti i sidro. Odlična investicija  :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma ne Ivane, ne na DUnav, na Dunavcu , na rukavcu da, na Dunav se ja ne bi usudio ni čamcem, nemam ti ja iskustva sa vožnjom čamca na živoj vodi.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma kakav Dunav, rupe u šašu i na Puškašu ;) brkatima je odzvonilo  :tbumb:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff isti takav štap sam i ja uzeo prošle godine od Đoleta, upario ga sa Sage čekrkom serije 1600  :tbumb:
Prvi ozbiljniji komplet i malo je reći da sam zadovoljan videćeš, meni štap savršeno odgovara, a ti da ga krstiš što pre i javiš utiske  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Nisam danas, nisam več dugo ali trenutno imam neki plan da si ovo uzmem za rođendan ako do tada bude sve išlo u svom pravcu  ::)

Scott G2 905/4

Ima li ko kakvih iskustava sa njim....prema opisu proizvođača i nekih USA korisnika a i estetski ovaj "štapič" mi se trenutno mnogo dopada.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Da te dugo služi i da se sit napecaš!
Ko nije probao nezna kakvi su to štapovi.

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
OVia dana sam se pripremio za veliku Moravu... ostade samo da naucim kako da maem sa ovim :doh:

Winston BIIx 7# Switch
redington crosswater
airflo skagit i scandi

Prilozi

• boron-TwoHanded-1.jpg
    boron-TwoHanded-1.jpg
    31,7 KB · Pregleda: 152
  • crosswater__54884_zoom.jpg
    crosswater__54884_zoom.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 144

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
lepo ide vezba za sad .... i upisah stap sa klenom jedva 10cm ali bice i vecih, odlicna je ovo alatka kako sve vise vremena provodim sa njom, sve vise sam svestan njenih mogucnosti, sto jednorucnom tehnikom sto dvorucnom...daje najbolji kompromis od oba sveta, kad vec na daleko  mora da se razmislja. Posto lososa kod nas ima samo u filetima ovi dvorucni kratezi na vako nemirnim i dubokim vodama ka sto je ova moja definitivno je magicni stapic za vecinu situacija ..hvala i na podrsci ljudi od znanja sa dvorucnim vratolomijama...  hvala ljudi na lepim zeljama.

Vrh Dno