danas sam sanjao mušičarenje

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Od silne muke što nisam mogao jučer da uzmem kartu da bi danas išao u isčekivani ribolov sanjao sam kako mušičarim na nekoj podosta širokoj reci. Beše to neka predivna salmonidna reka. Bistra, smaragdno zelena, čista, sa predivnim dnom. Širokaaa. Ja sam bio kakvih 30m od obale u vodi do pojasa. Lovio sam potočne pastrmke i lipljane (krupne i lepe). Zadnje što sam sanjao beše lipljan od tačno 40cm, sanjao sam kako sam ga izmerio cantimetrom. Borba je bila fenomenalna i  kao stvarna. Debeo i prelep. Sve idilično. I onda sam se probudio i našo se u krutoj realnosti kako je sve to bio samo san.  :blush: Sanjam kako lovim  :nowink: :doh: :doh: :doh:  :blush: Morao sam danas da uzmem štap u ruke (malo vežbao windcast jer nam vetrovno vreme) i da smotam neku muvu. Nesečam se kad sam imao ovakve snove. Nešto sa mnom nije u redu :'(...kriza  :D :D :doh:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sanjam ga SEB svaki noc i to po vise puta...
Ubi me ovaj rad u Banci tako da imam samo subotu i nedelju za izlazak na vodu a to je za mene minimalno(na kasicicu)
Alo valjada tako mora ko bi ga znao ............

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
I ja sanjam musicarenje i ribe,ali uglavnom zimi,medjutim ne volim da sanjam takve snove jer su u mom slucaju uvek u pitanju neke iskarikirane vrste riba,vrste koje ne postoje.Ne znam zasto je to tako.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
uf...nisam jedini  :D :D a več sam se zabrinuo  :D ;)

Gooodinama sam i ja pecao ko neki među nama (svaaaki dan). Ali sada je sve drugačije  :'( A kada izađem na vodu onda je to ko kada se kerusinu pusti sa lanca....od izlaska sunca pa sve do zadnjeg trena kojeg mogu iskoristiti (na rekama do zalaska sunca a na jezeru do 10 ili u avgustu 11h navečer) sa malim pauzama. Često razmišljam o ribolovu ali još mi se nije događalo i da sanjam i kada se probudim da se svega sečam i da je sve tako stvarno. Stvarno se ne sečam kada sam zadnji put sanjao takvo nešto.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Sanjam ga SEB svaki noc i to po vise puta...
Ubi me ovaj rad u Banci tako da imam samo subotu i nedelju za izlazak na vodu a to je za mene minimalno(na kasicicu)
Alo valjada tako mora ko bi ga znao ............
Poraslo se mora se šljaka!
Da citiram bata Zeku brate Fox ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
oh ne  :doh: i danas sam sanjao ff. bio sam negde na moru i lovio neke morske ribe koje nikada nisam pre video ili sam ih video samo u knjizi. Bio sam u svom kanuju i mušičario pored nekih visokih stena  :doh: :nowink: ali pošto nisam jedini koji sanja ff "ne se uzbuđavam"  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Retko sanjam ribolov. Uglavnom su to oni :whistle: snovi.
Noćas sam sanjao brzak i vir na Belom Timoku gde sam pre jedno desetak godina viđao ogromne klenove koje, na moju žalost, tada nisam imao pojma kako da ulovim na mušicu. Sada kada mislim da znam, njih nema. Otrovani su  :'( !!!

I tako ja sanjam da ih lovim i zazvoni telefon oko 06.00h!

Neko: Halo, dobro jutro, da li je to stan tamo nekog?
Ja:  :lud: :rambo: :bangbang:

I prekinu mi sladak san.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
uživač je napisao(la):
Noćas sam sanjao brzak i vir na Belom Timoku gde sam pre jedno desetak godina viđao ogromne klenove koje, na moju žalost, tada nisam imao pojma kako da ulovim na mušicu. Sada kada mislim da znam, njih nema. Otrovani su  :'( !!!

U propalim državama loviš ribe dok ih ima. Zato, Uživač, manje sanjaj, a više pecaj :doh:.

I ja ponekad sanjam mušičarenje. Gotovo uvek me probudi vlastita ruka, koja na javi kontrira ribi iz sna. Onda odem na reku i nadoknadim promašeno. ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Nisam ja kriv što sam se kasno rodio. Ćale voli da prepričava svoje uspomene o tome kako je Svrljiški Timok imao u svakom viru po 10ak kilaša i kako je lovio velike klenove kad god je išao na pecanje na Timok. Lovili su svu ribu na gliste, bilo mutno, bilo bistro, nije imalo veze. A SAD :'(!!!

Vrh Dno