Demon vs Streamflex

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Dvoumim se pri kupovini ,Hardy Demon ili Greys Streamflex #5 9ft pa molim musicare koji su pecali sa oba stapa da napisu svoje misljenje hvala!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
držao sam Streamflexa u ruci u radnji ,dobar štapić nema šta , a na Demona #4 trenutno mušičarim  ;) obožavam ga ..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ne znam koliko ce ti moje iskustvo vaziti jer ja posedujem samo streamflexa 905 a hardijevog demona nikada ni pipnuo. Uglavnom ja sam streamflexom prezadovoljan, odlicne bacacke karakteristikem lep finish i dizajn, ne sumnjam u kvalitet isto dozivotna garancija. Kolega Gogo ga ima vec duze vreme i iz njegovog razgovora on je također prezadovoljan jednako kao i ja. Odlican stapic. Za deamnona ne mogu nista da kazem osim da mi se igledom streamflex više dopada. Ali o ukusima nema smisla govoriti previse. Tako da ovaj vs onaj, mogu reci samo za vanjski izgled i sminku...streamflex mi lepsi.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ja mislim da neće pogrešiti šta god da odabere ...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Šone je napisao(la):
ja mislim da neće pogrešiti šta god da odabere ...

upravo to...mozda odluci samo stvar ukusa ... u svakom slucaju odlicne alatke  :yeswink:

Zacoola

Junior member
Učlanjen(a)
13.06.2009.
Broj reagovanja
0
Demon je za sve! Uostalom ,ledukri, Demonova crisp akcija je kao stvorena za konfiguraciju stapa 905 i prilicno duuuuge zabacaje... Hitra, vrsna trecina stapa i samouveren butt deo je nesto sto se samo pozeleti moze za 905 stap. Nema talasanja i glindzavosti! Suptilni grubijan! Sto se tice finog ribolova, tankim tippet-ima i sitnim imitacijama, opet, nema problema za Demona, s tim sto bih se pre odlucio za finiji stap od 905-e. Ako neko bas zeli da mu se stap "topi" u rukama, dok peca jednodnevkom na udici #20, onda Demon nije stap za njega!
Demon je nesto unikatno - ultimativna alatka sa cuvenom engleskom elegantnoscu!

http://www.youtube.com/watch?v=vZ3Zilnw5Vw

P.S. Zamolio bih admin-e da obrisu ovaj prethodni post, koji sam slucajno pustio u promet... :doh:

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Uosnovi oba su dobri-mada Ako bih uzimao ipak bi se odlucio za Hardy Demona.

Vrh Dno