alp je napisao(la):Nema problema. Ako koji put ides na Kupu ili prolazis kroz Zg, javi se. Probat ces i stapove i strune da vidis uzivo o cemu se radi. Iako za velike strimere tipa 20+ cm zaboravi spey. To ide puno bolje kracim stapom i preko glave.
OK, hvala za poziv i ljubaznost...ako budem mogao iskoristit ču to....o tome sa strimerima od 20cm sam i predpostavljao ali hvala za taj savet da znam na čemu sam. Za to je bolje imati neki switch pa sa njim mogu i po neki ne predugačak roll ali i preko glave?
Sada je malo na tesno ali videt če mo...do mladice sada me razdvaja minimalno 8 meseci tako da ako do tada ništa ne uradim na dh polju ostaje mi i dalje ovo sa SH varijantom što je isto super ali na nekim mestima bi mi mnogo dobro došla DH varijanta a i sa takvim dužim štpom je lakše voditi strimer po reci a i jednostavnije prezentirati na večim daljinama...naravno, kada se to nauči. Dobio sam nekoliko jako dobrih iz iskustva predloga a i sigurno ču još nešto do tada novo naučiti. Polako, ne žuri mi se, posebno ne sa takvom opremom kakvu treba dobro (savršeno) uskladiti za određene potrebe.