Dispenzeri

• Začetnik teme Aleksandar993
  • Datum pokretanja

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
241
Ova iz formaksa je dosta plitka! Tebi treba ovako nesto..skoro duplo deblja nego ta! i 18 pregrada za 18 boja dabinga.I ko sto Bojan rece,samo ih lepo rasporedis bez da busis kutiju!

Prilozi

• Plasticne kutije 1.jpg
    Plasticne kutije 1.jpg
    124,7 KB · Pregleda: 24
  • Plasticne kutije!.jpg
    Plasticne kutije!.jpg
    113,1 KB · Pregleda: 23

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
cemu busenje ,grejanje eksera,kupovina kutija gde mogu da smestim oko 300 silikonskih varalica (a kutija imam bar 30 takvih) u takvim mi i stoje dabinzi trenutno

za 1,5 paklu cigara necu ni da razmisljam da nesto od toga radim

meni trebaju 2 male wapsi kutije za dabing sa rupicama,male i svrsishodne da stanu u malu kofer-kutiju gde se nalazi stega i sve ostalo  sto mi je potrebno koju zatvorim i ponesem bilo gde za 1 min,a ceo kofer je velicine kao te tri naslagane kutije

cemu komplikovanost i gomilanje kabastih stvari? da imam komercijalnu proizvodnju otvorio bi radionicu  :D
organizovanost i jednostavnost je veoma bitna osobina

A

Aleksandar993

Guest
Baki-Pa je napisao(la):
Uzmi neba ovo    http://formaxstore.com/product/plasticna-kutija-f-003/4597/  lako se buši. Ako ne uspeš, ja ću izbušim na stubnoj bušilici.
Top! Hvala, bas ovakvu sam i trazio. Jes da je wapsijeva bolja ali i ovo je vrhunska alternativa. :D

Sent from my HTC One using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
cemu busenje ,grejanje eksera,kupovina kutija gde mogu da smestim oko 300 silikonskih varalica (a kutija imam bar 30 takvih) u takvim mi i stoje dabinzi trenutno

za 1,5 paklu cigara necu ni da razmisljam da nesto od toga radim

meni trebaju 2 male wapsi kutije za dabing sa rupicama,male i svrsishodne da stanu u malu kofer-kutiju gde se nalazi stega i sve ostalo  sto mi je potrebno koju zatvorim i ponesem bilo gde za 1 min,a ceo kofer je velicine kao te tri naslagane kutije

cemu komplikovanost i gomilanje kabastih stvari? da imam komercijalnu proizvodnju otvorio bi radionicu  :D
organizovanost i jednostavnost je veoma bitna osobina

Cek jel ti stvarno mislis da je to Wapsi kutija i da je proizvodi Wapsi? :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
^
pa cekaj jel nisi mogao nesto gluplje da smislis ?  :hammer:

pa cekaj jel ti stvarno mislis da Orvis clerwater-a proizvodi Orvis ?
pa cekaj jel ti stvarno mislis da C&F proizvodi kutije C&F ?
Jel ti mislis da Formax stvarno proizvodi njihove kutije?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Za Orvis ne mislim nego znam da se proizvodi u Manchester, Vermont, USA.

Za C&F Design takodje znam da je njihov proizvod gde se ravi nebitno je oni ga potpisuju.

Wapsi kutija nema ni oznaku wapsi bre, wapsi radi samo materijale, ostalo diluje.

I ako vec hoces varijantu dispenzera koji ces da nosis onda uzmi cube jer boljeg nema (a i od Master class boljeg dabinga nema)

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ja sam to resio na ovaj nacin...
ir15ef.jpg

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Nece Baki,24 vrste/boje dabinga je i vise nego dovoljno sada koristim 10 i to mi je vise nego dovoljno  ;)

Da ,zato na Orvis clearwateru pise designed in the USA,verovatno zato sto se pravi u Manchesteru  :hammer:

a to za kutiju je toliko nebitno da ne moze biti nebitnije pa sve i da je proizvode africka plemena,jedino sto je bitno u toj kutiji je da ima vec izbusene rube koje su glatke i kroz njih izvlacis dabing bez otezanja, a vec postoje napravljene  ::)

Eto Eko je to lepo resio na ekstra nacin,veoma zanimljive kutije,ali meni ne pasu zbog velicine,vec mi pasu te u KOJE WAPSI TURA svoje dabinge

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja dabinge drzim po kesicama i onako koristim 5 komada a imam ih sigurno jedno 350 :hammer:

Sve sto prosecnom musicaru treba od dabinga nalazi se ovde http://www.lathkill.com/shop/index.php?categoryID=686

Apsolutno bez konkurencije najbolji sinteticki dabing i izbor boja, i za nimfe i emergere i suve.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
simpson H je napisao(la):
I ako vec hoces varijantu dispenzera koji ces da nosis onda uzmi cube jer boljeg nema (a i od Master class boljeg dabinga nema)

Potpisujem :)

Vrh Dno