Distance Fly Casting Seminar na Adi!

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Prvi u ovoj godini, od tri planirana!

Uvek popularna i aktuelna tema: daljinski izbačaji! Dobro će doći pred početak sezone na Drini. Svako ko lovi na velikim rekama ili ima nameru u budućnosti - neka ne propušta! Nishlije always welcome!

Prvo obaveštenje. Sledeće, sa detaljima tematike, stiže vrlo uskoro!

Dobrodošli,

Aco Ivanović
EFFA FCI

Prilozi

• Distance Fly Casting Seminar, 9 maj 2009, Ada Ciganlija.jpg
    Distance Fly Casting Seminar, 9 maj 2009, Ada Ciganlija.jpg
    101 KB · Pregleda: 213

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
   Hvala na pozivu i dobrodošlici. Nego da pitam, oće li možda biti i četvrti, ovde u Nišu. Nemamo Adu, al imamo Čair a i roštilj nam "ne mari". :)

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
... i dal seminar obradjuje samo singl hend  motke  ili i one druge ::)

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
@Jr, zašto da ne? Jedino što je uslovljeno sa dve stvari: da mi se pošalje nekoliko predloga datuma, jer sam ove godine više nego zauzet . Predložite neke termine i ja ću se uklopiti, no problem ... Drugi uslov je da obezbedite troškove puta a to znači - jedan rezervoar goriva i ništa više. To vam je minorna investicija, Užičani i Valjevci su tako odradili pre par godina i sve je bilo OK. Nadam se da me razumete ... javite pa ćemo se dogovoriti ...

@Kuzmo, na seminarima nikad nisam bez DH motki! Poseban DH seminar sam isplanirao na Drini, jer nam je potrebna voda i širina. Na Adi 9 maja će svakako biti DH demo, lightline i heavy, i to u cilju komparacije sa singl varijantama koje, kolikogod nama bile drage i uobičajene, imaju svoj limit kada je reč o distancama. Taj limit je negde oko 25 metara, jer se otprilike tu gubi svaka kontrola nad prezentacijom i muvom, posebno na silnim vodama kao što je Drina recimo. E tu je DH kvalitetna zamena, što zbog dužine štapa i boljeg mendovanja to i zbog lakoće jednopoteznog bacanja daleko, bez nepotrebnih i iscrpljujućih lažnih zabačaja ...

Pozdrav obojici!

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Evo i programa:

Prilozi

• DC seminar 9 maj Ada.jpg
    DC seminar 9 maj Ada.jpg
    86,5 KB · Pregleda: 199

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Očekuju se zanimljivi gosti i prijatelji!
Đorđe Stupovski (Ribolovac Trade) zastupnik za Hardy i Greys, ustupiće za testiranje nekoliko modela štapova, struna, čekrka ...
Naravno, vince i društvance ;)

Dobrodošli!

Prilozi

• Distance Fly Casting Seminar.jpg
    Distance Fly Casting Seminar.jpg
    190,6 KB · Pregleda: 209

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Specijalna promocija samo za seminar !!! Biće i neki poznati "degustatori" kao što je Savo Martinović  :D

Prilozi

• Profesor Roze.jpg
    Profesor Roze.jpg
    92 KB · Pregleda: 199

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
Aco, počeo sam razmišljati da ne zovem prijateljicu na zamišljeno kampiranje u subotu  ::)  ..... Ovakav tečaj je sjajna stvar i baš bi mi dobro došao, a i Beograd je blizu.

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Evo predloga: povedeš prijateljicu sa sobom i dođeš na Adu zajedno sa njom! Vino je ionako sladunjavog ukusa, lagano ... između ostalog napravljeno da se svidi i damama!

Pogrešićeš ako ne dođeš, sigurno!

Pozdrav!

SHEKI

Newbie
Učlanjen(a)
04.05.2009.
Broj reagovanja
0
Zdravo svima, prvi put na ovom sajtu, par godina nisam bio u Srbiji, sutra ujutru sam u Beogradu, interesuje me ovaj flycasting seminar, super, prvi put cujem da toga ima u Beogradu pohvalno, interesuje me ko ce biti od poznatijih flyfishermana, znaci bice Savo Martinovic moj stari drugar, da li ce biti Travar ili jos neko od starije garde pozdrav svima :) :) :)

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Dolaze Savo Martinović, Rudi Grgić, Ljubo Stambolija, Vanja Stojanović, Mingi Zečević ... sve stara garda!
Savo Martinović dolazi pravo iz Sarajeva i donosi neke svoje materijale za vezivanje mušica! Matori lisac je uvek imao dobrih mikstura - najbolje nimfe i suve muve sam pravio od njegovih blendiranih kombinacija !!! Doneće nešto od toga i za prodaju, sigurno. Nikada nisu bili skupi - a extra kvalitetni !!! Eto prilika da se obogati nečija kolekcija dabinga. Boje koje je matorac mešao su uvek bile prirodne i jako efektne! To će malo razbiti "bacačku" monotoniju seminara ...

Vrh Dno