Dlaka divljeg vepra

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Odavno procitah o ovom materijalu. Pisao je drug Panic u nekom starom broju RM. Naime koristi se dlaka sa ledja divljeg vepra. Odlican materijal za porebljivanje. Veoma je jak, tesko se kida, ima odlican sjaj... Moze se koristiti za nimfe, za neke suve. Probacu da iskopam taj broj pa da dam za koje sve muve. U svakom slucaju sezona na divlje svinje je otvorena, drugovi lovci dobar pogled i setite se nas musicara! :tbumb:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
... seticemo se!!! Nista ne brini! Cim budem ulovio prvog vepra ove zime, donecu ti punu saku dlaka! :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Salu na stranu, ako si stvarno lovac, molim te da me kontaktiras preko PMa. Opasno sam ostao bez materijala, a podmicivane admina uopste nije losa stvar! :whistle: :smoke:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Bice za svakog iz tima, ali delimo ko Stonesi. Sva lova se prvo deli na pola, pola odma Uzimaju Jagger i Richards, a drugu polovinu dele na pet delova  (opet se oni ogrebu) :tbumb:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
A jel ima nesto za ketering sluzbu  (ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja...) ? :D
A kako se te dlake uzimaju sa sve kozom ili samo dlakudze. Posto mi je stric lovac pa mozda mogu da se ogrebem.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Mislim da koza moze da se stavi. Ustvari moze sigurno, problem je sto ja neznam kako, a i nebi se cimao mnogo oko toga, ako nije neophodno! Ja cu, ako (kada) je nabavim, da je posolim ko blesav, pa sta bude!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Imam ja laki predlog uzi ti lepo od nekog lovca parce vepretje slanine sa sve dlakavom kozom. Pa lepo u salmuris slaninu, a koza ostane ocuvana (valjda). Pa onda dok jesh slaninu vezujes muve ili vezujes muve pa ogladnis pa strpnes malko slaninice  :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Uzmite one duge cekinje sa glave, one su super, koriste se za tela kao biotsi i quill-ovi.

Lucky, trebalo bi da dobro posolis i ostavis na vetru, ja sam komade koze ptica i zeca tako uspevao da spremim za ono sto mi treba (ali ne i za stripes - trake za zonkere, tu vec treba staviti, usoljena koza samo drzi dlaku ali se ukruti i skvrchi i nema elasticnost).

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
:tbumb: :tbumb: :tbumb: to mi treba. Hvala
Necu da pravim trake, vec samo da drze dlaku!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Alo Admin, Pančevo calling. :D Ima kod mene, dođi pa uzmi ::)

Vrh Dno