Dobar dan Snobovi

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Puno hvala,sta drugo reci  :lol:  Proto ti definitvno nisi snob 8) :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
peka je napisao(la):
Puno hvala,sta drugo reci  :lol:  Proto ti definitvno nisi snob 8) :D

Iskreno, kao i svaki dobar papucic....smaram zenu sa ovim"nasim" temama...i uhhhhhhh, tesko za objasniti al da je citiram.....JESMO SNOBOVI!!!!Ili somovi ako je lakse za objasniti...e sad zenski mozak je u pitanju i ona sem raszumevanja za ovu moju/nasu strast/ljubav sve ostalo svrstava u cisti snobizam..pribor,opremu,ponasanje,sajtove,forume itd.. :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ti si sve samo snob nisi,doduše papučić jesi,ali ko to pa nije  :whistle:.

Jedino što si zvezdaš,al bi ti oprostili ružnu prošlost,još si mlad vreme je pred tobom  :bleh:

Nemam ja taj problem sa priborom,trenutno nemam ni pribor  :-*

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
pera je napisao(la):
Ti si sve samo snob nisi,doduše papučić jesi,ali ko to pa nije  :whistle:.

Jedino što si zvezdaš,al bi ti oprostili ružnu prošlost,još si mlad vreme je pred tobom  :bleh:

Nemam ja taj problem sa priborom,trenutno nemam ni pribor  :-*

Ma džabe ti....SNOB sam, žena mi navija za partizan,e tu je greška jedina iz moje mladosti  :nowink: :(

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Pridaje vaznost sebi vese no sto zasluzuje,pokondirenko ili ficfiric  u srpskom recniku, ili moze biti snob,pre neki dan su vidjeni na nekim rekama sa veoma skupom opremom,,tenkara flay fishing,,

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Nije mi dala,osecam se pod dozom pojacane ironije ,sarkasticno,smetaju mi pomodari ,ficfirici stan nisu okrecili vec deset godina,namestaj im se rasklimao ali u rukama imaju opremu koja vise vredi no ono sto im je u glavi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Pobogu mozda neko ne pridaje znacaj krecenju, namestaju i ostalim mrtvim stvarima. Snobizam zaista nema veze sa cenom pribora, neko voli pa skuplja kintu, neko moze sebi da priusti sta pozeli. Ne vidim nista lose u tome niti vezu sa snobizmom. Imalo bi veze kada bi se druzili samo vlasnici skupog pribora izmedju sebe a na svakog sa skromnijim priborom gledali sa nipodastavanjem. Tada bih mogao da kazem da su snobovi. Ovako, nigde veze...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ako volim da se vozim u ferariju a jedem zbog toga paštetu koga to briga...radim to što volim i to si priuštim ako mogu...nema to veze sa snobizmom...mnogo ružno je ismijavati se nekome, omalovažavati nekoga, umanjivati tuđu vrednost da bi sebe izdigao iznad drugih... to su sve niske strasti malih duša

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Bahus je napisao(la):
,,tenkara flay fishing,,
Zamisli sretneš dva tenkarca iz Babušnice na Temskoj i kažeš im: "Dobar dan snobovi". Jel si zamislio?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Goci je napisao(la):
Zamisli sretneš dva tenkarca iz Babušnice na Temskoj i kažeš im: "Dobar dan snobovi". Jel si zamislio?
jel u babusnici nema snobova? ???

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Pobogu mozda neko ne pridaje znacaj krecenju, namestaju i ostalim mrtvim stvarima. Snobizam zaista nema veze sa cenom pribora, neko voli pa skuplja kintu, neko moze sebi da priusti sta pozeli. Ne vidim nista lose u tome niti vezu sa snobizmom.
opisana osoba nikako nije snob . ili je maloletan ili je teska budala . ribolov treba da bude razonoda a ne nacin zivota .

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
jel u babusnici nema snobova? ???
Ima, ali među mušičarima iz Babušnice koji love tradicionalnom japanskom tenkara tehnikom nema ni jedan. Što opet nama ne brani da zamislimo goreopisanu situaciju, čime dolazimo i do poente mog pitanja, a time i do same srži problema definicije mušičara snoba!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
opisana osoba nikako nije snob . ili je maloletan ili je teska budala . ribolov treba da bude razonoda a ne nacin zivota .

Ko je opisana osoba, gde uopste vidis opis osobe? Ili ti cenis kakvi su ljudi po tome kako i kada im je okrecen stan,  rasklimatan namestaj i kakve soljice za kafu imaju?

Vrh Dno