pedja babuska
Newbie
- Učlanjen(a)
- 13.08.2012.
- Broj reagovanja
- 0
sebastian je napisao(la):100 ljudi 100 ćudi...i opet svako ima neku svoju priču i razloge šta i zašto tako reagujemo ili ne
Lično uvek pročavrljam sa svakim na vodi ako je taj raspoložen. Dal' nosi "SciFi" opremu na sebi ili tek čizme dodupetare i neki no-name štap. Baš sam pre par dana na vodi sreo baš različite mušičare. Prvi su bili opremljeni orvisovim štapovima i danielssonovim čekrcima i slično, na sebi su imali svaki po nešto ili sve od simssa...druga dva koja sam sreo čizme dodupetare i neke stare i meni ne poznate i čudne motke, jedan je imao neki plavi prsluk ni nalik mušičarskom ali svi mi smo mušičarili taj dan na vodi. Prvi u super opremi su bili mnogo kulturni i odmah su bili za priču, ova dva druga niti ne baš, samo su gunđali što ništa ne uloviše i samo ih je zanimalo na šta ja lovim kada vadim ribe, naiđoh još ne jadnog više manje u greys opremi isto sav za razgovor... 100 ljudi 100 ćudi. A ja, ja sam bio najsmešnije opremljen,jeftina mušićarska odeća a pribor skup da peku uši
![]()
![]()
samo ti u grejsu i pricaju inace a oni simsovci bagra najveca

jeftina mušićarska odeća a pribor skup da peku uši

.