Dobar dan Snobovi

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Ako smem dati bilo kakvu ocenu a da pritom ne budem banovan od strane admina,mogu slobodno da kazem da je ovo jedini sajt i forum na kome zasad  moze da se iznese slobodno misljenje.N a drugim sajtovima ako iole inesete oprecno misljenje na racun administracije odmah ce vas banovati a tek ne daj boze da se pojedincima u datoj temi ne slozite odmah ce te biti iskljuceni.Tako dragi moji snobovi pojedini forumi  :p :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Bahus postujem tvoje misljenje ali kao admin jednog drugog foruma ne mogu da ostanem uzdrzan kada se iznesu ovakve neistine koje si sad rekao. Koga banovanog poznajes sa com a da je banovan zbog svog misljenja?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ne vidim razlog da se mesas ovako saljivo jer su izrecene jako ozbiljne optuzbe. Red je da se obrazloze kad se vec iznesu.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Simsone nisam mislio uopste na vas a niti na com,izneo sam slobodno sta mislim bez uvrede,niti sam na tom forumu naglasio imena i pravio bilo kakve prozivke,jednostavno ljudima je zasmetalo to sto ja mislim.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Bahus rekao si :

da je ovo jedini sajt i forum na kome zasad  moze da se iznese slobodno misljenje.N a drugim sajtovima ako iole inesete oprecno misljenje na racun administracije odmah ce vas banovati

Zbog ovog boldovanog crveng sam se osetio i ja prozvanim, bez bilo kakve namere da nesto polemisem, ali mislim da je moja reakcija opravdana. Obzirom da je i com "drugi sajt".

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
izgleda da bahus i ne racuna com u ozbiljne sajtove pa je zato tako napisao  :D oprosti na sali , nisam nista lose mislio.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Mislim da je Bahus hteo da kaze da se na jednom "nasem" forumu(kojeg ja licno pratim i uvazavam kao i ovaj) uvazava ponajvise misljene pojedinih ljudi iz administracije i da taj sajt sluzi tim pojedincima za samoreklamiranje tj. za pisanje hvalospeva o njihovom ff umecu.Taj sajt nije .com.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ma di ima banovanja zarad jednog mišljenja, evo pitajte onu japansku ludu, on svuda iskreno piše i svuda ima nalog.  :-*

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maxo, znam da ima ljudi koji su u nekakvom meni besmislenom forumskom sukobu i da koriste forume kao vid borbe jedni protiv drugih ...ali meni bas uopste nije jasno kako si se ti u tome nasao?

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Pojasni mi pitanje,molim te...Ne znam tacno na sta si mislio.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sad cu da ti objasnim  :)
da bude u duhu teme pocecu ovako ...
da , musicari su obicni snobovi  :yeswink: toliko nas malo ima da je smesno a toliko i foruma ima da je i to smesno . svaki novi nastaje kao proizvod sukoba koji su takodje smesni . a naj smesnije od svega je kada na npr ovom ili bilo kom forumu neko pocne da kuka kako ga neko kinji na nekom drugom forumu .
rezultat uredjivacke politike svakog foruma se vidi po tome koliko ljudi okuplja .

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Slazem se Sasa sa tobom ali ne vidim da sam ja negde kukao da me neko kinji na nekom drugom forumu.
Ja prihvatam da smo svi mi razliciti i dajem za pravo da svako ima svoje misljenje,moj je problem da li se to meni svidja ili ne.
Ako se meni ne svidja misljenje nekog od ucesnika u raspravi na nekom od foruma to ne znaci da cu ja prestati da pratim  taj forum..Prihvatim toga da je takav kakav jeste i ne obazirem se puno na njega,a pratim forum radi nekih svojih potreba..

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Uopste se ne osecam ugrozenim i max preti temu na tom forumu,mene nemoze niko da kinji oko se to odnosilo na mene,meni je potreban prostor da odgovorim i da pritom ne vredjam nikog ,mislim da je to glavni uslov da bi smo ucestvovali na nekom forumu a dali se slazemo ,pa i ne moramo .

Vrh Dno