Dobar dan Snobovi

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
U predjasnjim mojim postovima napisao sam sledece,naime kazao sam da sam na nekom forumu banovan i naravno nisam imenovao koji,posto se ja pominjem na dva foruma(net,org) pod pseudonimom ,,Bahus,,dobar deo clanova je u istom trenutku pomislio da se radi o Musicarenju net i ovog momenta kazem da oni nisu.Molim vas da dobro razmislite kada dajete zakljucke i informacije.Ja licno ucestvujem i na drugim forumima pa i nekim inostranim i to pod drugim pseudonimima .Znam da su ova dva nekako,,konkurentski nastrojena ali moja namera nije da vas svadjam a to gde se  bolje osecam to  mogu da kazem,necete me valjda zbog toga banovati.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
japanac.net špijun je napisao(la):
Cek' prvo da odpozdravim cika Bahusu- dobar dan. Stvarno bre Milane, sta ti bi da zapocnes onu temu? :whistle:
Japi majmune izloguj mi se sa naloga da i ja pročitam!  :-*

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Kasno...

gocibanned.jpg

Bre Japi nesrećo, al sam ti lepo reko da ne pišeš privatne poruke adminu sa mog naloga, jel sam ti rekao!  Jel jesaaaam!!  :doh:

Stvarno si majmun, majmune moj...

Dobro je što, sudeći po ovoj poruci, mogu do 13.08.2015. da kontaktiram admina u vezi ovoga.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
E ajde da se manete zajebancija ovakvog tipa, ako već niko od uredništva naj spominjanijeg foruma neće da odgovori ni na jedan od komentara, bezveze je prozivati isti.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Pa takva tema, Strelche. O snobovima. I ne treba niko da odgovara, mi znamo sve odgovore. :doh: Gorane, moj lepi marmune, ali ja se nikada nisam ni ulogovao s tvog naloga. Mada mi je pakleni plan uspeo. Banovao te Zuninjo, koji inace ne cita druge forume. :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Stvarno nisi?  :) Uh, sad mi je lakše, ja sam bio ubeđen da mi znaš password koji ti nikada nisam rekao.  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Bahus covece ko je tebe prozvao za bilo kakvo banovanje ne kapiram? Stvarno ne vidim razlog da se pravdas bilo kome ...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
japanac je napisao(la):
Pa takva tema, Strelche. O snobovima. I ne treba niko da odgovara, mi znamo sve odgovore. :doh:

Ne kaze se mi znamo nego JA znam sve odgovore :hammer: Ako vec zelis da budes mega snob onda nauci kako se to radi :D :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8EqPBCbtQn0[/youtube]

E moj Japi majmune, ti se smeješ, pevaš od sreće...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8z-XvBypUeY[/youtube]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo ga klasican snob

:tbumb:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DaN2Y2-wNSs[/youtube]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mogu samo da vam porucim,  سلام أخي العزيز، أن الله قد رحمه لهم جميعا وهذا ليس لإدانة عذاب جهنم  sto i vama zelim :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ali za svaki slucaj moram da vam kazem i ovo... समलैंगिकों और रखा जाना चाहिए दीवार के खिलाफ बट चाहिए a vi radite kako hocete :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ovo prvo ja kažem Japancu, al ni razume, ko Kineski da pričam...

Vrh Dno