Dobar dan Snobovi

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Sta ima da razumem koj qrac kad i UNAPRED sve znam. Nisam dzabe belo mega... snopche.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
evo ga klasican snob

:tbumb:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DaN2Y2-wNSs[/youtube]
kakva je ovo snobcina. Jeste ga skuzili kako snobovski cuci kraj potoka pije snobovski kavu is snobovske termosice. Snima snobovski gdje riba radi pa joj plasira tamo tu svoju snobovsku muhu. da ne spominjem kako snobovski pusta tu jadnu ribicu . P:a to je strasno snob nad snobovima. :hammer:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
E moj Milane sta ti bi da postavis onakvu temu na net-u, stvarno si me duboko razocarao :hammer:

Jos pazi naslov "musicarski forumi koji nestaju". Za srce si nas ujeo ;) ;)

Nisam ja nista postavio, nego je moj text iz druge teme prekopiran i nalepljen je naslov koji samnom nema veze.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Bahuse jer si ti glup pa ne razumes sta sam napisao ili si bezobrazn pa namerno neces da raumes?
Bolje promeni tvoj nick name a moj avatar zaobidji...

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Koji ti je kufer vidis smajlice da se salim,ne budi nekulturan ponasaj se pristojno i izvini mi se ,ja tebe  ne vredjam.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Bahus je napisao(la):
Koji ti je kufer vidis smajlice da se salim,ne budi nekulturan ponasaj se pristojno i izvini mi se ,ja tebe  ne vredjam,druga stvar po godinama mogu da ti budem otac,nemas potrebe da tako reagujes veoma sam dobro razumeo tvoj post .Te reci glup i bezobrazan izbrisi iz svog recnika ako zelis da na zdravim osnovama razgovaramo. 

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ma jok bre, znas valjda da tako nesto nikad ne bi napisao.... Ja nikad ne izdajem ekipu, volim da svrljam  :D ali za mene je .org maticna stanica i forum br. 1

Bahuse izvini, u pravu si preteraso sam....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ma znam bre zajebavam se ondasnji admin je sklon takvim stvarima kao i spijuniranju drugih foruma, a satro ne prati nista :D :D

Nego poturi onog tupsona mixa da komentarise toboze propadanje foruma i podgreva svoju dusevnu bol i patnju za orgom. Mora da ti sad salje PM posle one tvoje reakcije, tako se cesto dopisuje i samnom ali nema pojma da sam to ja :hammer:
:hammer:

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Pa i ne krije da prati drugi forum, cak ti je posvetio sliku povodom tvog osvrtanja na temu "erotika i flyfishing"  :doh:
http://musicarenje.top-forum.net/t535p990-erotika-i-fly-fishing    :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ahahaha znao sam da je furundzija, tako mi je od pocetka delovao. Mozda mu je ono slika decka ahahahaha. Sta napravi od Bogijevog foruma :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
bas me zanima sta bi neko trebao da mi uradi da bi mi postao vecita tema  ???

Vrh Dno