Dobar dan Snobovi

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Meni samo piše banovani ste ,kontaktirajte administratora,a pisalo je do 2025 koliko se sećam.
Odmah da se otvori nova tema "ko nije banovan na net-u" :bleh:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Tako vam i treba kad ste lenji da ste svaki dan postavljali po neki smajl ne bi vas niko banovao,eh ta lenjost :D :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
:D

Fale i ovde, da se vidi da se većina nas samo krajnje benigno šali.

Al hebiga, nisam ja kriv što tamošnji admin ima smisla za humor kao mladunče nosoroga.  :doh:

Pero brate ti si sve najebao, više ne mož ni admina da kontaktiraš do 2025.  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Goci je napisao(la):
:D

Fale i ovde, da se vidi da se većina nas samo krajnje benigno šali.

Al hebiga, nisam ja kriv što tamošnji admin ima smisla za humor kao mladunče nosoroga.  :doh:

Pero brate ti si sve najebao, više ne mož ni admina da kontaktiraš do 2025.  :D

Kukuuuuuuuuuuuu, he...pre Evropska Unija nego www.topalovići.NET(ili NJET) ako sam dobro pročitao  :doh: :smoke: :whistle:
Evropo evemeeeeee....uaaaaaaaaaaaaaaa topalovići!!!!
:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
E kako ste samo izreklamirali taj .net (a kazu da negativan marketing ne postoji), toliko da sam pozeleo da trazim da mi odbanuju nalog na tom forumu (koji sam btw davno zaboravio zbog politike banovanja). :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa ja sam jos jedini izgleda koji nije banovan tamo :hammer: :hammer: :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Ček bre gene...Al ti si instruktor!!!!Zar i tebe?????Zipa ga drot al se osilio, auuuuuuuuuuuuuuuu....ma moraću ove iz unutrašnje kontrole,imam dobrog drugara sa mnogo čvaraka  :nowink:.. da mu pošalje par uniformica pa  da se pregledaju državni resursi, na šta se troše pare građana  :smoke:

Gene a jos i nemam tajni nalog. Ovako sam uvek bio makar brojka vise u ona 24 casa statistici, sad im pade statistika...

Ma ta prica je odavno smesna, od kad su Bogi i Pop istupili sa moderatorskih pozicija sve je bilo jasno ko dan gde ce to da vodi...

Salio sam se za oglase iako to na svim forumima prvo pregledam a ondabiram teme. Gene dirnut sam duboko i mislim da cu se obratiti zalbenom vecu da poradi po mom pitanju kako bi se vratio 24 cetrvorocasovnoj statistici.

No sve u svemu OK, ne smatram se ostecenim, posto cu sigurno imati vise vremena za neke bolje i kvalitenije stvari.

Dobih upravo kopiju koju je postavio jebem li ga bese li administrator ili modrator i kad tako nesto dodje s neke od ovih funkcija onda ne treba docekati ban kao sto sam ja docekao vec se treba samobanovati

Od domaćih, trenutno ima samo jedan koji išta znači, a ostali su pred umiranjem. Možda bih i razmišljao da li je neki forum bolji da ima članstvo. Ali, kada forum padne na posećenost od 1-2 moderatora i njihove najbliže (uglavnom nekolicinu koji ovde ne smeju da privire), onda nema potrebe da ga poredimo sa bilo čim. Sami članovi ga ignorišu - to znači da je veoma loš.

Sada Net ima 17 reg. korisnika, a Com 4, dok Org ima 6 (tamo su jer imaju ovakvu temu u kojoj pišu o nama, inače ih ne bi bilo ni 3), Biz ima 0 (to više neću ni da gledam), Me 1 i Cast 2 (gazda i još jedan), i ta dva foruma više neću da gledam.

A, evo zašto neki sajtovi propadaju

COM

"Com" ima vlasnika koji je apsolutni početnik u mušičarenju, sa desetak izlazaka na vodu (uglavnom jednu jedinu) godišnje, a ubacuje se u svaku temu kao vrhunski stručnjak. Predvodi sve priče na svom sajtu, pa i na ortačkom "Orgu" iako ne poznaje niti tehnike mušičarenja, niti terene, niti raznovrsne mušičarske ribe...Svuda je zaprška i svuda mudruje. Čak i Catch & release zagovara, a istovremeno tvrdi da varalicom nalovi ribe kada se zaželi ribljeg mesa.(?) Dakle, ako želiš da uzmeš ribe, zaveži trokraku ili šestokraku spravu i kolji do mile volje - to je njegovo viđenje CR, koje propagira na sajtu. Nikada nije viđen, ni u praksi, ni na forumima (!!) da je imao bilo kakav mušičarski rezultat vredan pažnje (ili zadržavanja). Trguje mušičarskim priborom (tu je jedan od boljih), pa na taj način vrbuje naivne "pristalice", znajući da se naš narod neretko vodi onom starom "ovaj će da kad-tad da zatreba".
Sajt "Com" je sa mrtve tačke pokrenuo legendarni "kralj livade", Aco Ivanović, čiju je popularnost i harizmatičnost iskoristio da započne trgovinu i osnuje taj sajt. Bez očiglednog šlihtanja njemu, Simpson bi bio običan anonimus, za koga niko nikada ne bi čuo. Otkad mu je grubo okrenuo leđa, popularnost sajta mu neprekidno pada. Sada je podesio da mu sajt pamti broj članova koji bace pogled na njega u poslednjih 15' (povremeno digne na 30, pa i 360!), a opet je ta cifra tako mala, da uskoro ulazi u klub kome pripadaju "Me", "Biz" i "Cast", na kojima je prava retkost videti više od 3 registrovana korisnika...
Urednici su jedan noćni vezač muva, koji nikada ne ide u ribolov i ceo život provodi pred stegom pokušavajući da od nepraktičnog fly tyinga napravi nauku (Flydoc). Drugi je mušičar-početnik koji posećuje samo jednu vodu i lovi samo ribnjačku ribu (Esox)...

ORG

Prvi mušičarski forum na ovom jeziku. Istorijski. Nastao je 2005. tako što je jednom mom đaku-početniku (Dr. Lucky) grupa akvarističkih prijatelja formirala (sa sajta ciklidi.org) i poklonila blanko Internet-forum, uz predlog da ga popuni svojim drugim hobijem. Pre nego što je pristao na to, zakucao je na moja vrata i zamolio svog učitelja da popuni to "čudo" i bude glavni konsultant. Naravno, pristao sam. Onda sam mu ja popunio taj prazni forum i pokrenuo "forumašenje" među balkanskim mušičarima. Do čuvene "krađe administratorskih šifri", 2008./2009. i preotimanja tog sajta od strane grupice u sastavu "Jr, Lazza, Gringo, Goci..." sve samih mojih nedoučenih (i zbog toga nesrećnih) mušičarskih đaka, na tom forumu napisao sam preko 6000 odličnih postova i otvorio nekoliko stotina mušičarskih tema. Mnoge od tih tema su po prvi put viđene na našim prostorima.
Taj sajt je bio u rukama Dr. Luckyja, ali mi ga je on 2008. godine, svestan čije je to delo, poklonio uz reči najdubljeg poštovanja i uvažavanja. Međutim, šifre su već bile otete (Jr i Lazza), a kradljivci nisu hteli da ih vrate. Dr. Lucky se jedno vreme ljuti i preti, zahtevajući da se vrati oteto, ali ubrzo omekšava i razočaran prepušta sajt običnim prevarantima. Zauzet drugim, za njega važnijim stvarima, jednostavno "diže ruke".
Jr i Lazza su obični početnici i prilično neaktivni mušičari, koji nemaju šta da ponude svetu mušičarenja. To se lako može proveriti na "njihovom" forumu. Nisu mnogo ni zainteresovani za naš sport. Njihov jedini užitak je u toj krađi prvog i nekada vrlo značajnog mušičarskog foruma. Normalno je da u njihovim rukama polako propada, a samo je pitanje dana kada će ga uništiti i izbrisati. To će se desiti istog trenutka kada nestane ta otimačka slast.
Popularnost je naglo pala, a to što i dalje ima posetilaca zasluga je jednog jedinog čoveka, entuzijasta punog energije - moderatora Sebastiana. Da nije njega, "Org" bi davno bio na smetlištu (nažalost).

OSTALI

Ostali su smešni. Kako se ko nešto naljuti na urednike moćnih foruma, otvara svoj forum. To je jednostavna radnja, za koju nije potreban ni novac ni vreme. Svako od vas može pokrenuti forum za 1 minut. Biz je bleda kopija "Com", "Me" je još bleđa kopija "Net", a ima i jedan "Cast" na kome se okupljaju blede kopije Aca Ivanovića, sve same figure koje nalazimo u publici njegovih nekadašnjih livadskih mitinga...

BTW hvala na reklami za CAST, svaka besplatna rekalama je dobra reklama  :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jbg ima i onog starog dobrog sto kaze nas narod...ne kudi te onaj koji je bolji od tebe vec onaj  sto je losiji :yeswink: :yeswink: :yeswink:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
da li da se smejem ili placem ili ...
Najvise sam na svetu mrzeo laz i prevaru, a posebno kad mene guraju u svoja govnojedenja.
Cudo jedno kakvih ljudi ima na ovom svetu i sta su sve spremni da urade da bi svoje zlurade misli ostvarili. Radi buducih pokolenja, a jednom za sva vremena mora da se rasciste neke stvari.
Ovih dana sledi ultimate show. :doh:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Ovo je dumreš, pola sata se smejem  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
@Simpson Jeste bolje ali nisam raspozen za to. Za nesto drugo jesam  :yeswink:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Kad bolje razmislim ipak je velika briga za popularnost org navela da se ovakve lazi pisu. Sve radi povecanja posecenosti.
Hvala im i slava im  :whistle:

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    10,2 KB · Pregleda: 102

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Evo samo za Lakija da vidi kako org propada i da nije trebao da dozvoli  da mu ga "otememo"  :hammer:

Posećenost bilo kog sajta pa i foruma se ne meri brojem prijavljenih korisnika u nekom proizvoljnom trenutku, svakom ko i malo logično razmišlja, to je smešno... Postoje programi koji prate statistiku  i koje ima svaki ozbiljan sajt a merodavne vrednosti su broj jedinstvenih posetilaca, broj pregledanih stranica i broj pogodaka. Slika govori sve  ;)

p.s. Brojke su u hiljadama, da ne bude posle "imate 12.5 posetilaca, a onaj pola vam je Goci, on je varaličar" :D

Prilozi

• org-stat-2012.png
    org-stat-2012.png
    102,3 KB · Pregleda: 143
Vrh Dno