Donacije za mladice

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ekipi koja radi veštački mrest mladice na Vrelu na Drini je potrebna finansijska pomoć, trenutno konkretno za kupovinu hrane za mlađ mladice.

Pokrenuo sam na nekoliko strana akcije skupljanja pomoći i za sada to ide Ok.

Na varaliačrskom takmičenju na Bovnu je skupljeno 5000 dinara, toliko ili više će od svog fonda uplatiti Niška Varaličarska sekcija (nadam se i Mušičarska sekcija...), više ljudi je samostalno uplatilo od par stotina do par hiljada dinara...

Takođe je pokrenuta akcija rasprodaje starih brojeva Spin&Fly magazina (brojevi 1 do 18), gde 1 broj košta svega 100 dinara, novac se direktno uplaćuje za mladice, a redakcija o svom trošku (ako je slanje unutar Srbije) šalje magazine naručiocu. Ko želi na ovaj način da podrži mrest, neka se javi redakcije na email: [email protected]. Akcija prodaje magazina traje narednih 30 dana, a po potrebi ćemo je produžiti.

Pozivam i članove ovog foruma da na neki od ovih načina podrže mrest mladice, a novac mogu uplatiti na:

Mušičarska federacija Srbije
Nikole Tesle BB, Perućac
broja računa: 160-270596-81
PIB (ako nekome zatreba): 104829108
Svrha uplate: Donacija za mladice

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala Đoletu i Gogu koji su se javili na PP da podrže akciju!

Jutros se javio i jedan varaličar, hoće 3 kompleta starih brojeva, uplaćuje na račun MFS-a 5000 dinara!

Biće hrane za mladice!  :tbumb:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Goci tebe nek zovu kad treba da se puste, kazi im da mozes i pre roka  :hammer:

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Od danas jos par hiljada mladica vise pliva Drinom  :tbumb:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    240,8 KB · Pregleda: 259
  • 3.jpg
    3.jpg
    196,4 KB · Pregleda: 267

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Da se vidi za sta se daju pare ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oOQ7eqWedLk&feature=youtu.be[/youtube]

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
5k od mene,na racunu do ponedeljka.
Bice od ovoga nesto!  :tbumb:
Poz za ekipu! Zahebano po hladnoci raditi sve ovo!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sve je to lepo i svaka cast tim momcima koji se trude oko mladice ali nismo mi balkanci za tako nesto ,kroz par godina od toga nece biti nista posto ce biti izlovljenje ..nisu u krajnjem slucaju ni glupi ovi sto su zaduzeni za vode pa ne poribljavaju reke,znaju oni dobro s kakvim "ribolovcima" imaju posla pa ko vele da ne bacaju pare bud -zasto.....licno bih voleo da sve to zazivi i da posao sa mladicom bude uspesan ,licno mladicu necu nikad pecati verovatno ali znaju ti ljudi sto se maltretiraju toliko cemu to sve sluzi....pozz i svaka vam sreca bila....

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
sve je to lepo i svaka cast tim momcima koji se trude oko mladice ali nismo mi balkanci za tako nesto ,kroz par godina od toga nece biti nista posto ce biti izlovljenje ..nisu u krajnjem slucaju ni glupi ovi sto su zaduzeni za vode pa ne poribljavaju reke,znaju oni dobro s kakvim "ribolovcima" imaju posla pa ko vele da ne bacaju pare bud -zasto.....licno bih voleo da sve to zazivi i da posao sa mladicom bude uspesan ,licno mladicu necu nikad pecati verovatno ali znaju ti ljudi sto se maltretiraju toliko cemu to sve sluzi....pozz i svaka vam sreca bila....
Gegula,za sve si u pravu,ali,ti momci su u startu bili ismevani,podcenjivani..itd..,svega sam se naslusao na njihov racun!!! Govorili su kako nema sanse da oni bilo sta izmreste,kako su nestrucni,pa posto su izmrestili,onda je pricano kako ce sve da pocrka.. Em izmrestise,em ubacise u Drinu,sto je za svaku pohvalu!
Od necega je se moralo krenuti,pa tako ce sad i na red doci cuvanje Drine!!!
Kaze,ovo je pocetak..i bar malim donacijama mozemo pogurati sve ovo i pokusavati da osvestimo ljude(ribolovce)oko sebe!
Pozdrav

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Tako je Nenade, neko mora da počne, ako bi svi mi vikali, ma jok Balkanci smo ništa od toga onda neće ni da bude, svaka čast momci, ne vjerujem baš da ću ja oobno ikada doći do Drine (dao Bog da dođem ali...) pa ipak rado učestvujem u ovome, možda neko primijeti, pročuje se pa i kod nas povedu sličnu akciju, a možda i moj nećak jednog dana od da se bori sa tim mladicama kad porastu i on i one. Puna podrška za akciju !  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Nenad Bugarcic je napisao(la):
Gegula,za sve si u pravu,ali,ti momci su u startu bili ismevani,podcenjivani..itd..,svega sam se naslusao na njihov racun!!! Govorili su kako nema sanse da oni bilo sta izmreste,kako su nestrucni,pa posto su izmrestili,onda je pricano kako ce sve da pocrka.. Em izmrestise,em ubacise u Drinu,sto je za svaku pohvalu!
Od necega je se moralo krenuti,pa tako ce sad i na red doci cuvanje Drine!!!
Kaze,ovo je pocetak..i bar malim donacijama mozemo pogurati sve ovo i pokusavati da osvestimo ljude(ribolovce)oko sebe!
Pozdrav

njima svaka cast i za njime slicne..njima pogotovo posto se zna koliko je mladica zahtevna po pitanju vestackog mresta..li ne razumem zasto se cudis posto su ismevani....pa zivimo na medju ljudima koji su puni zavisti i podsmeha za druge a sebe ne gledaju..pa ti isti sto su ih ismevali ce se prvi nacrtati da pecaju tu istu mladicu..to je nasa stvarnost...a za ljude sto su odradili sve ovo jedna velika POHVALA I  :respect1:

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Za svaku pohvalu! U ponedeljak idem put banke, i saljem mesecni fund za pribor u korist mladice. Verovatnoca da cu ih lovit je miniskulna, ali cu sa zadovoljstvom da podrzim ovakav poduhvat. 

Samo napred momci i djevojke!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nemojte pogresno da me razumete jer podrzavam bilo sta sto koristi rekama ali me zanima jedna stvar ...
gde idu pare od dozvola? ako sad bude 6000 neka od moje slobodno odvoje koliko treba za drinu iako ne pecam tamo

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
dobro pitanje...i mene zanima isto....cim sidjes u tom delu drine oko vrela da pecas odmah dodje cuvar...pa zar oni ne dobiju podosta para od dozvola??? zar oni nisu ukiljuceni u tu rabotu????

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Zna se za kakve ribe odlaze novci od dozvola....Za somove i klenove ali ne za one iz reka, vec iz koznih fotelja... za one koji plivaju u svojim mercedesima i izvode svoje stuke na vecernj cug.... za one koji ne prestaju da rade i zderu nas ..
ova je sacica entuzijasta ne pokrivena u svakom pogledu, naravno ko i svako sto u ovoj prokletoj avliji se bori za pravu stvar... svaka cast ljudi iskreno vam se divim! Malo nas je danas  takvih otala je uglavnom sica....

Ja vise ove klenove i somove necu da ranim, ali zato ovim momcima cu pomoci koliko sam u mogucnosti...iako niti pecam mladicu a i Drinu u zivotu video nisam.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dOASVMf9Xjg[/youtube]

Vrh Dno