Dozvola za 2013 godinu

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Narod mora da shvati da drzavu nije briga ni  za vode ni za populaciju ribe ni ekologiju ma nista,jedina briga i jedino cemu tezi ova drzava to je punjenje budzeta kako bi bilo dovoljno novca za isplatu plata traznim kafopijama,"cinovnika" kancelarijskih moljaca i drugog olosha koji ne radi nista niti zna da radi nesto u zivotu.

Zamislite kod mene u firmi u vodovodu zaposljen je gradonacelnikov tast a njegov posao je da vodi evidenciju o kilometrazi vozila i da odveze auto na pumpu da natanka a imamo samo tri automobila,jednu nivu,poli i stojadin i za to prima 40-ak hiljada dinara.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Planiram ici u aprilu prvi put u zivotu na Gradac kao pocetnik u musicarenju... Cuo sam da treba da imam godisnju da bih mogao dokupiti dnevnu? Zanima me kako to funkcionise...

Inace, do pre dve godine sam redovno vadio godisnju dozvolu, ali kad sam jednom video da cuvari vuku mrezu onda sam je pred njima iscepao kad su mi trazili istu... Hvala unapred!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Lose si cuo druze. Da bi uzeo dnevnu za Gradac ne moras da imas godisnju republicku.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):

Bas ovako kako ti je Prota napisao. Oduvek je dnevna dozvola mogla da se kupi bez bilo kakve druge. Kao i republicka dnevna, brate izvadis pare i platis pecanje za taj dan.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Iz pouzdanih izvora u Zajecaru prodaja dozvola u odnosu na Januar od prosle godine pala za 50 posto.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Znači zato su ribočuvari pojačali aktivnost, da nateraju sirotinju raju da što pre kupe dozvole... :'(

pexony

Senior member
Učlanjen(a)
14.11.2008.
Broj reagovanja
0
U Pirot ista sitiacija .Retko ko kupuje dozvolu a ribočuvari kao nešto počeli da kontrolišu ribare, hahahaha.Većina nas bojkotuje kupovinu iste ali neznam kad počnu lepši dani kako ćemo izdržati da sedimo kući skrštenih ruku.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ovaj bojkot ma koliko uspeo ili neuspeo nikako ne moze da bude losa stvar ma koliko pojedini to pokusavali da predstave kao pogresan potez!

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Bogami Milane sasvim si u pravu,imao sam prilike da razgovaram sa rukovodecim ciniocima u ova dva udruzenja,dosta redovnih manifestacija u okviru  njihove aktivnosti su dovedene pod znakom pitanja ove godine.
Barem se za sada tako izjasnjavaju,ja cu svom klubu platiti clanarinu 900 dinara ali dozvolu necu uzeti.

Borko_Nis

Newbie
Učlanjen(a)
08.01.2013.
Broj reagovanja
0
Moze li neko da mi kaze kolika je kazna ako me ribocuvar uhvati na Moravi bez dozvole? I sta biva ukoliko ja ne zelim da mu dam stap niti dokumenta?

Ja, kao student bez primanja, nisam u mogucnosti da priustim sebi taj "luksuz" da kupim dozvolu u vrednosti od 6900 dinara, a rado bih kupio da je 2-3 hiljade, ali oni ga preterase. Realno gledano, za 20-ak popodnevnih izlazaka na reku godisnje je i 3000 dinara mnogo...

Hvala unapred!

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
Kako sam cuo skoro, oduzima ti se pribor koji imas sa sobom u tom trenutku i vraca ti se tek kad platis pun iznos godisnje dozvole. Ovako sam cuo da je na Z. Moravi. Ima verovatno neko sigurniju informaciju od ove...

Ja na Moravi nisam jos sreo cuvara ove godine, a ni prethodne da budem iskren. Mozda sam negde preskocio deo u dozvoli, mozda mi treba da odemo kod njih u udruzenje, da im ujutru ponesemo nesto za dorucak, da im skuvamo kaficu, da im procitam novine dok su jos u krevetu i na kraju da im pokazem da imam dozvolu. Toliko cesto sam ih sretao!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
escondida je napisao(la):
Ja na Moravi nisam jos sreo cuvara ove godine, a ni prethodne da budem iskren.
ti si dobar  :) mene cuvar nije kontrolisao sigurno deset godina na moravi . dogodilo se da su pre neku godinu dosli u moj kraj ali ja kao za inat bas taj dan nisam bio na pecanju i propustio sam istorijsku priliku  :'(
samo zimski ribolovci imaju sansu da upoznaju cuvara jer u januaru i februaru jure narod da kupi dozvole , a posle toga nista ...

escondida

Senior member
Učlanjen(a)
20.07.2012.
Broj reagovanja
0
mene cuvar nije kontrolisao sigurno deset godina na morav

Hteo sam nesto da napisem, ali sam se iznervirao malo... samo znam da sledece godine, dobro cu da razmislim o kupovini nove dozvole!

Vrh Dno