Dozvola za 2013 godinu

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Smej se onda Sale slobodno...
Zbog cega? Zbog toga da bi sutra kad dodjem opet na pecanje upecao 10 a ne 2 ribe, da kazem prosto da ne filozofiram... A ne da kukam po forumima kako nema ribe!
Razliciti su ljudi ja ne razmisljam da li cu da dodjem u neprijatnu situaciju ili ne, nego da dajem svoj doprinos za reke kakve mislim da treba da budu... I ovo sto sam snimio, javno sam rekao sve i ne razmisljam da li ce neko da me gadja kamenjem dok budem pecao ili ce da mi izbusi gume, nego razmisljam da ce ova majmuncina da najebe i da ce sledeci put da se zamisli da li ce ovo da radi na reci na kojoj je zabranjeno pecanje u sred bela dana, i da ce slicni da se zamisle da li ih neki Milan snima iz zbunja!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nema tu nikakav doprinos . ja uredno placam dozvolu i to je moj doprinos za reke . to sto oni pojedu pare na takmicenja a nemaju za cuvare zabole me kita . i sad ja treba da se bijem po obali za kilo ribe , pazi da necu  :nowink:
a to za te volontere ... da meni pridje neki prolaznik ili ribolovac i pocne da mi mase sa nekim papirom ili znackom da je kao neki cuvar ...jel znas kad bi mu pokazao dozvolu i ulov ? nikad a mozda ni tada . bez sluzbene uniforme i to da ih ima bar dvojica necu da razgovaram . moze samo da dodje do plivanja  :D

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Milane, pre 15-20 god. svaki treci sportski ribolovac u Jagodini je bio volonter i to neplaceni. Kao sto rece Sale,neozbiljno su izgledali u pokusaju  isterivanja pravde a bez uniformi. Dobili su razne teske uvrede a po neki su se vracali naplavljeni. Busenje guma na vozilima je bila redovna kazna za volontere,i to sve cetiri na autu npr.

Kod mene nema vise volontera,''ili jesi,ili nisi''ribocuvar. Ja reagujem uvek,a onaj pavijan sa klipa bi zavrsio u urgentno da sam bio na Studenici.
  Taman mi istekl uslovna kazna od dve god. :blues:

Razgovarao sam sa glavnim covekom cuvarske sluzbe u JA povodom povratka Grze. Svi ocekuju pomoc drzave ,tako da mrka kapa. Ja sam predlagao da ulozimo neki novac u poribljavanje ali su me smirili obecanjem da ce  Grza povratiti stari sjaj.

E,sad kada postoji komunalna policija,niko se ne zeza sa njima. Sta vise brutalniji su od ''pravih'' zandara.

Lepo bi bilo da smo svi ribolovci cuvari nasih voda,i da se ne okrece glava od zlocina na vodi. Milane,cenim tvoju srcanost i osecaj za pravdu,ali na zalost ni cuvara nema kako primecujem a gde tek volontera  :doh:

Nadam se da ce kreten sa snimka da bude kaznjen. Da je snimljen u okolini JA,na**bao bi tesko :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
MAFKE je napisao(la):
Nadam se da ce kreten sa snimka da bude kaznjen. Da je snimljen u okolini JA,na**bao bi tesko :yeswink:
tesko da ce sta da mu se dogodi  :nowink: na snimcima se ne vidi sam trenutak hvatanja ribe , cak se i ne vidi dobro sta je u dzaku . a da ne pricamo da je po zakonu vrlo kaznjivo snimati ili slikati nekoga bez odobrenja . tako da nema nista od toga  :nowink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milane, ti si snimio krivicno delo, mozes da prosledis snimak nadleznim slobodno. Ovo sto jedan forumas lupeta da je snimanje zabranjeno bez odobrenja, ne uzimaj za ozbilno jer on veze sa zivotom nema. Da je tako ne bi smele da postoje sigurnosne kamere a danas ih ima i kurta i murta. Dakle, imas snimak krivicnog dela a na nadleznim organima je da procene ima li tu materijala za pokretanje postupka.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
tesko da ce sta da mu se dogodi 
Za tvoju informaciju, dogodice se i tek kako, ovi snimci su vrodostojni dokaz na sudu...
sasats je napisao(la):
po zakonu vrlo kaznjivo snimati ili slikati nekoga bez odobrenja . tako da nema nista od toga  :nowink:
A ovo necu da komentarisem, samo cu da kazem da sam se lepo nasmejao...  :tbumb:

Sve je to Bojane vec uradjeno, i dobio sam uveravanja da je na osnovu snimaka policija pronasla ovog sabana i da mu ide krivicna prijava...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
milane procitaj ovaj clanak molim te i kazi ovoj mirodjiji u svakoj corbi da procita i ne mlatikurci ...za slucaj da ne gleda moje postove . niko nema pravo da te snima i fotografise bez odobrenja suda jer ugrozava tvoju privatnost . + na sve to na tvojim snimcima se ne vidi da li je mozda covek skuse koje je kupio u ribari odmrzavao u reci ili se mozda igrao sa plasticnim ribicama u vodi ? :-\  i ti ga mozda mrzis i pokusavas da mu podmetnes ovaj snimak .
http://www.rts.rs/page/stories/ci/comments/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1031140/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE+%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B7%D0%BE%D1%80+%D0%B7%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D1%83+%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%83.html

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
evo ti ceo clanak , jedino ako je simpson doktor prava a ovaj novinar budala . onda se izvinjavam  :blush:
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1031140/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE+%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B7%D0%BE%D1%80+%D0%B7%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D1%83+%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%83.html

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milane i sam znas da su neki ljudi takvi ds im ne vredi ni crtati. Primere koje oni uporedjuju ne treba uzimati za ozbiljno jer su debilni. Zamisli amaterski snimis ubistvo i snimak se ne prizna na sudu, smesno jebote. Dakle ovo tvoje nije odnos poslodavca i radnika vec amaterski snimak krivicnog dela te spada u validan dokazni materijal za sud. Neki su na zalost previse tupavi da to shvate.

Sent from my U9200

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpsone , bojane , daj molim te ne izigravaj vise budalu i objasni mi koje krivicno delo ti vidis na ona dva snimka? ja vidim coveka koji drzi neki dzak ??  ??? sta je u dzaku ? ladno pivo? 
a pre nego mi odgovoris na pitanje , naravno ako zelis , pazljivo procitaj ovo sta pise na ovom linku . zatim se povuci iz diskusije i ne pravi vise budalu od sebe  ;)

http://www.besplatnapravnapomoc.rs/2010/11/1889/

posebno o objavljivanju na youtube  video zapisa lica koje snimis onako kako ono ne zeli i predvidjenoj kazni od dve godine  :eek:

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Milane i sam znas da su neki ljudi takvi ds im ne vredi ni crtati. Primere koje oni uporedjuju ne treba uzimati za ozbiljno jer su debilni. Zamisli amaterski snimis ubistvo i snimak se ne prizna na sudu, smesno jebote. Dakle ovo tvoje nije odnos poslodavca i radnika vec amaterski snimak krivicnog dela te spada u validan dokazni materijal za sud. Neki su na zalost previse tupavi da to shvate.

Sent from my U9200

Ma snimak je upotrebljiv i najbanalnijem slucaju. Ima se registarski broj,pa se lopina moze naci i uz pismenu poruku i upozerenje mu se demolira auto. Nikad vise se taj kreten ne bi zezao  po prelepoj Studenici i skrnavio je.

Proculo bi se za nauk drugim lopinama ;)

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Uruci nosi mrežu . "sačmu" , "sertme" iliti "srkme" zavisi gde ga kako zovu a ne džak,skoro sam imao neprijatno iskustvo na Nišavi gde je jedan od dvojice ribokradica pokušao motkom da me opauči...pokušao pa zažalio  :lol: !

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
sašaPI je napisao(la):
Uruci nosi mrežu . "sačmu" , "sertme" iliti "srkme" zavisi gde ga kako zovu a ne džak,skoro sam imao neprijatno iskustvo na Nišavi gde je jedan od dvojice ribokradica pokušao motkom da me opauči...pokušao pa zažalio  :lol: !

Sasa PI,tako se to radi :tbumb: Prema olosu samo grubo,jer samo taj jezik razumeju.  Drago mi je sto na ovom forumu ima ljudi koji se

''mesaju u zakon'',kako sam na jednom forumu pod ovim naslovom otvorio temu.

Podrzalo me je samo par kolega,optuzen sam kao siledzija i sam prekrsioc zakona,jer nasilje se kaznjava.

Ko tamani  potocarice od 10-13 cm na ''mojim'' recicama,ma krvi cu mu se napiti ako ga navatam :bat:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jbg mafke,ipak u danasnje vreme treba imati onu stvar pa upasti u "'raspravu'" sa ovakvim tipom ljudi,zivimo u zemlji gde ljudski zivot vredi godinu dana zatvora..ne znas na kakvu budalu ces da nabasas a pogotovo ne znas sta je ta budala spremna da uradi..

Vrh Dno