Dozvola za 2014 god.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Ljudi, sta se desava sa dozvolama za narednu godinu, imate li neku informaciju?
Svi cute, izgleda da se sprema neko iznenadjenje...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja sam cuo da nece biti doplatnih..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
bar za rzav i djetinju ne bi trebalo da ih bude

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Cekaj, jel ostaje 6 iljadarki osnovna i bez kesa za neke vodotoke...??!!

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Koliko ce biti doplatna za Gradac dnevna I godisnja?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mislim da za Gradac neće biti uslov da se ima republička kao do sada,bar sam tako načuo,već samo ko hoće da peca kupi Gračansku i uživa,kome treba i republička onda mu dođe kao i prethodnih godina,a ko želi da peca samo na Gradcu ima lepu uštedu.
Naravno ako sve bude tako.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Denmil, nisi mozda informisan, ali vec od septembra zna se koja je cena dozvole za 2014. godinu.

PRAVILNIK O VISINI TROŠKOVA ZA IZDAVANJE GODIŠNJE DOZVOLE ZA REKREATIVNI RIBOLOV
„Sl. glasnik RS“, br. 82/2013 od 17.09.2013. god.

Član 1.
Ovim pravilnikom propisuje se visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov za 2014. godinu.

Član 2.
Visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov iznosi 6.000 dinara.
Za lica starija od 65 godina, lica sa telesnim oštećenjem od 60 do 80%, žene i lica mlađa od 18 godina
visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov iznosi 3.000 dinara.
Za lica sa telesnim oštećenjem od 80% i više ili trajno nesposobna za rad, za ratne i mirnodopske
vojne invalide i civilne invalide rata, visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni
ribolov iznosi 100 dinara.

Član 3.
Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku Republike Srbije“.

Broj 110-00-62/3/2013-02
U Beogradu, 6. septembra 2013. godine

Ministar,
prof. dr Milan Bačević, s.r.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Hvala Eko, znam ja da je cena dozvole 6000 rsd, medjutim godinama smo mi u nasem
udruzenju placali nametnutu clanarinu od 900 rsd, a sad koliko sam nesto nacuo  to vise nesmeju da naplacuju od clanova, zato sam i otvorio temu, cisto da vidimo koliko se sve to razlikuje od udruzenja do udruzenja, odnosno od korisnika podrucja  :blush:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Oni smiju da naplacuju od clanova, ako clanovi zele dobrovoljno da plate.
Ali ne smeju da ucenjuju kao do sad da bez clanske karte ne mozes dozvolu uzeti.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Evo ja prođoh 2013 godinu bez ijedne kontrole na vodi pa sam toliko dnevnih dozvola i platio. Platio sam na Gradcu jer su ljudi vredni i ažurni i zato imaju dobru vodu, nek im potraje što više.

Isto ću da uradim i u 2014. pa polako.

Doduše smanjio sam broj izlazaka, poprilično, ali svejedno, vodim se istom idejom, kad poprave stanje na vodamo možemo da pričamo o kupovini dozvola, dosta je bilo da sve polazi od naroda i da ga narod uvek duva, po principu, ne može da se poribe i čuvaju reke ako se na plate dozvole - e evo vam ga đ.ka - nek urade nešto da valja, da ne pokradu i ne pojed(b)u pa nek se jave,

Daklem, JA NE KUPUJEM  :pozzz: :grin: :pozzzz: :suck:

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
U pravu si druze.Zamisli da hoces da otvoris prodavnicu i kazes ljudima da ti unapred daju pare da bi nabavio robu.Prvo moras da imas nesto da ponudis da bi ljudi kupili,zar ne.Ovi trenuitno nude/prodaju bajatu robu,istekao joj rok a polako istice i njima.

Ako moze policija,vojska,razni rendzeri(cuvari prirode) da se finansiraju iz budzeta zasto nebi mogli i ribocuvari.I to je za dobrobit cele nacije a ne samo ribolovaca.Treba srediti reke,ocistiti obale i recna korita od raznog djubreta,poribiti pa tek onda naplacivati dozvolu a ne ja celo leto gazim po plasticne i staklene flase ne znam dal da gledam pred noge da se ne isecem na neko staklo il da gledam u ribu.X puta sam uplasio lepe klenove tako sto sam pored same vode nagazio na plasticnu flasu koja je urasla u travu.

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
@Pero,
Ima li informacija vezano za godisnju za Gradac, da li ce trebati republicka?

Vrh Dno