Dozvola za 2014 god.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
rango je napisao(la):
@Pero,
Ima li informacija vezano za godisnju za Gradac, da li ce trebati republicka?

U predlogu zakona koji još nije usvojen piše da neće trebati republička,ali to je predlog koji će se ko zna kada usvojiti,do tada sve ostaje isto,a to nam baš i ne odgovara.
Takođe neće biti nikakvih doplata za razna područja već će dozvola biti jedinstvena(isto predlog zakona),videćemo šta će bitii na kraju.
Bilo bi dobro da se to usvoji što pre da onaj ko peca samo na Gradcu plati samo tu dozvolu ,a republičku ako će pecati još negde,ovako je skupo plaćati nešto što možda ne treba.

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
339
Za Gradac ostaju proslogodisnje cene (2000 dnevna, 5000 visednevna i 10000 za sezonu)... Republicku dozvolu mi tamo niko nikada trazio nije

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
vrana je napisao(la):
Za Gradac ostaju proslogodisnje cene (2000 dnevna, 5000 visednevna i 10000 za sezonu)... Republicku dozvolu mi tamo niko nikada trazio nije

Da bi kupio godišnju morao si da imaš republičku , aza ove ostale nisi morao da imaš godišnju.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Moguće je neznam vidjeo sam na FB kod jednog mrtvu ribu kako pliva a šta je uzrok mogu da nagađam a sumnjam na Vrutke!

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Po informacijama koje sam juce dobio jos ove godine ce trebati republicka dozvola da bi se dobila sezonska za gradac. Od sledece samo sezonska, nadam se da cemo i to doziveti.

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Da li ima informacija o doplatnim dozvolama za Drinu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Koliko sam shvatio ista varijanta kao i prosle godine 2000din Bajina Basta i 2000din Ljubovija i Zvornik..

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Za Drinu II nece biti doplate barem do juna ako je uopste i bude ove godine .
Potrebno je ponovo dobiti sve saglasnosti na program kao i kada se dobija novo podrucje na gazdovanje , a to ne moze brzo .

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stani Sale ja sam uzeo preko Valjevske Kolubare za Ljuboviju i Zvornik i rekli mi bice u martu..e sad po tvom nisam trebao da uzimam tu vec za Bajinu Bastu posto cu sa obicnom republ moci da pecam Ljuboviju do juna a mozda i do kraja godine??

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Ja sam preko Kolubare već uzeo doplatu za Bajinu Baštu. Ako sam dobro razumeo situaciju ... postoji mogućnost da za ostatak Drine neće ni biti doplate?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa to sad i gledam Falco ako nece biti za Ljuboviju mogu da izmenim do marta i uzmem za Bajinu bastu i pokrijem celu Drinu  :hammer:

Vrh Dno