Dozvole za 2010. u Srbiji?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pazi,ovde su  dugo oni koji nisu okretali glavu ostajali bez nje!Opasna vremena,mračni likovi,potpuno pretumbavanje sistema vrednosti,izopačenost na ulici,u kući...
Danas je malo bolje ali su ljudi još uvek u strahu da uperu prstom u krivca,da prokažu zločinca,kriminalca,dilera droge,krivolovca...
Ne okreću ljudi glavu zato što nemaju dostojanstva,ili su ravnodušni!Okreću glavu zato što su prestrašeni,zato što je zločinac povlašćeniji od žrtve,zato što ih država ne štiti!Tako je i u našem sektoru,krivolovac je ovejana lopuža,nedodirljiv!A sportski ribolovac je budala,zadnja rupa na svirali,magarčina...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
U boj protiv vetrenjaca? Neka hvala - pametniji propusta  :bye:
Stare navike kod ljudi ne mozes da promenis, potrudimo se mi da lepo vaspitamo svoju decu, da oni budu sportski ribolovci, da postuju ribu i da je vracaju u vodu, da tek poneki put odnesu neku ili na prepariranje ili ako je povredjena za veceru.

Ima dosta gladnog naroda, ljudi, mnogo njih peca da bi jelo, do skora nisam bio toga svestan... :yeswink:
Svojim primerom cete najbolje uticati na druge. Ne moze ceo zivot da bude lose, ne moze ceo zivot bagra da prolazi nekaznjeno. Mnogi su dolijali (putarine, secerane...) pa ce i ribokradice.  :zajedno:

Ja sam ipak misljenja da dozvolu treba kupiti.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ima li neko saznanja šta se dešava sa famoznim dozvolama u famoznoj Srbiji?!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pecaj gde hoćeš i koliko hoćeš i kada hoćeš  :lol: nitko nema pojma o ničemu  :bleh:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ja dozvolu imam i ako ne bude vazila moraju da mi vrnu pare a i ako ne vrnu bas da vidim ko ce da mi kaze da sa placenom dozvolom u Kragujevcu ne smem da pecam gde ja hocu  :bat:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Udruzenje gde si kupio dozvolu duzno je da te obavesti o zameni dozvole za jedinstvenu koju je stampalo ministarstvo. Bice i odredjen rok za zamenu pa ako posle tog roka ne budes imao vazecu dozvolu, bices tretiran kao da je nemas.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Veliki pozdrav svim forumasima...
Nasao sam na sajtu Ministarstva vest da je danas
ministar predao dozvole korisnicima na dalju distribuciju...
Zar je moguce? :hammer:

todor

Junior member
Učlanjen(a)
22.09.2006.
Broj reagovanja
0
Ja sam prilikom kupovine dozvole dostavio i kopijulicne karte.

Ocekujem novu dozvolu u postanskom sanducetu.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Dobio sam informaciju da su korisnici preuzeli dozvole u Ministarstvu i da je krenula prodaja,a jel tačno da za područje Srbija jugoistok košta 5.300 dinara?

Vrh Dno